Ilze Jurkāne esot gatava astotajai mīlestībai

Žurnāls “Kas Jauns” informē, ka pēc šķiršanās no vīra, Ilze publiskos pasākumos galvenokārt bija redzama viena vai kopā draudzenēm. Pims trīs gadiem Latvijā pazīstamā kulinārija eksperte un finansiste piedzīvoja skandalozu šķiršanos no kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna. Ilzes un Jāņa laulība ilga 22 gadus.

 

Taču šobrīd situācija ir mainījusies un Jurkāne atzinusi, ka jūtas gatava savai astotajai mīlestībai.

Koncertu Operai 100 Ilze apmeklēja kopā ar kādu kungu. Žurnāla “Kas Jauns” rīcībā ir informācija, ka Ilzes pavadonis ir Ginesa rekordists un klavierbūvētājs Dāvids Kļaviņš.

Ilze žurnālam arī atzinusi, ka uzsākot jaunas attiecības, viņa būs daudz piesardzīgāka, vēršot uzmanību, lai partnerim ir tādas pašas dzīves vērtības kā viņai. Viņa arī uzsvērusi, ka attiecībās, viņasprāt, galvenais ir ieklausīties vienam otrā, turklāt sievietēm sevi ir jāapzinās kā seksuālu būtni.

Pēc šķiršanās no vīra Jāņa, pirms 3 gadiem, Ilze sniedza interviju žurnālam “Mājas Viesis”, un atzinās, ka viņas dzīvē ir bijušas daudzas reizes, kad viņa ir “kritusi un cēlusies”.

“Esmu piedzīvojusi arī skaudību un neveiksmes.

Bet, kad nokrītu no zirga, tūdaļ raušos sedlos atpakaļ. Un sevi nežēloju.

Dievs un es pati sagādāju sev arvien jaunas zvaigžņu stundas. Es cenšos izdomāt sevi par jaunu! To varam mēs visi. Mums katram ir tik daudz talantu!”, – Ilze sacīja intervijā.

Tāpat viņa atzina, ka notikušais, protams, viņai sāp. “Es nenoliedzu – man sāp sirds, ka zināms posms manā dzīvē ir beidzies. Tomēr neviens mums nevar atņemt mūsu skaistākos gadus gan kopdzīvē, gan būvējot jauno Latviju. Mēs bijām vai nu uz skatuves, vai pirmajās rindās visam, kas notika. Un esmu priecīga, ka mums bija īsta mīlestība,” – tā Ilze intervijā žurnālam “Mājas Viesis”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment