Insignia Country Tourer – īsta bezceļnieka attieksme

Atklājiet jauno Insignia Country Tourer – ar īstu bezceļnieka attieksmi, pirmklasīgām inovitātēm un viedām palīgsistēmām.

ĪSTA BEZCEĻNIEKA ATTIEKSME.
Strādājiet gudri, dzīvojiet pilnīgi un ļaujiet Insignia Country Tourer dizainam pārvērst sarežģītus apstākļus jums par labu. Ja vēlaties doties bezceļos, izturīgā Insignia pielāgosies jūsu noskaņojumam.

• Maināmas ietilpības salons un pirmklasīgas inovācijas
• Īsts bezceļnieks ar 4×4 visu riteņu piedziņu
• Sudrabkrāsas apakšdaļas aizsargplāksnes un apšuvums
FlexRide© pastāvīgā amortizatoru kontrole (papildaprīkojums)

SPĒCĪGA MĪLESTĪBA.

Automašīnas dizains pārvērš sarežģītus apstākļus jums par labu. Sudrabkrāsas apakšdaļas aizsargplāksnes un apšuvums pasargā automašīnas apakšdaļu un liek Country Tourer izskatīties zemākam, platākam un spēcīgākam.

PIRMKLASĪGS APVIDUS AUTO SALONS.

Ar IntelliLink, Wi-Fi tīklāju, dalīto gaisa kondicionēšanas sistēmu un elektriski regulējamiem, apsildāmiem priekšējiem sēdekļiem.

VIEGLĀKAI DZĪVEI.

Ietilpība un pielāgojamība padara Country Tourer par ļoti daudzpusīgu automašīnu. Pateicoties bagāžas ietilpībai no 560 līdz 1665 litriem, tajā ir viegli pārvadāt dažāda veida kravu.

VEIDOJIET RAKSTURU.

Dinamiskie 18″ 10 dubultspieķu vieglmetāla diski sniedz papildu sajūtas braucot, un tie ir dinamiskā, spilgti sudrabotā krāsā vai veidoti pēc Technical Grey divkrāsu dizaina.

SAULE UN SVAIGS GAISS.

Dodieties vairāk dabā un ielaidiet vairāk dabas salonā. Baudiet labāku redzamību un vairāk gaismas, ko piedāvā gaumīgais panorāmas jumts.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment