Interneta ‘stalkošanas’ mēģinājums meitenei beidzas ar MILZU apkaunojumu; Tā ikvienam var gadīties!

Citu cilvēku stalkošana sociālajos tīklos ir kaut kas tāds par ko parasti nevis īpaši nerunā, bet visi dara, it īpaši, ja tas iesaista tavas jaunās otrās pusītes bijušo un tev vajag pārbaudīt, vai viņš/-a ir ar labāku izskatu vai humora izjūtu, vai citādā veidā pārāks/-a par tevi. Vai arī tieši otrādi – tā ir iespēja pabarot savu ego, tev šķitīs, ka esi labāks par šo cilvēku.

Bet, slepus aplūkojot citu profilus sociālajos tīklos, tu vari netīšām izdarīt kaut ko muļķīgu, piemēram, nosūtīt Facebook draudzības uzTaicinājumu svešiniekam, vai arī netīšām piespiest “patīk” kāda fotoalbumam no 2011. gada, turklāt izdarīt to četros no rīta ceturtdienas naktī.

Tomēr, lai kādas stulbas kļūdas tu nebūtu pieļāvis, stalkojot citus Facebook, nekas nav tik slikti kā šīs meitenes variants. Viņa dalījusies ar savu pieredzi portālā Reddit:

“Šodien, tas ir, iepriekšējā naktī pēc pusnakts, es biju ļoti piedzērusies un mēģināju Facebook sameklēt sava puiša bijušo draudzeni, bet, kad ierakstīju viņas vārdu, nekas neuzrādījās. Es rakstīju atkal un atkal, un nekas nenotika. Un tikai šajā vakarā es sapratu, ka esmu nezin cik reižu uzrakstījusi viņas vārdu pati uz savas Facebook sienas. Nogaliniet mani. “

Lūk, tas ir slikti. Vēl sliktāk tāpēc, ka viņa nepaspēja ātri visu izdzēst. Šī stāsta morāle  dzērumā labāk turēties tālāk no interneta.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment