Intīmā vīriešu higiēna.. 3 soļi

Intīmo vietiņu mazgāšana

Visi mēs esam pieauguši cilvēki un mums nevajadzētu runāt par to, kā nomazgāties ar vannas švammi, pietam izmantojot ķermeņa attīrošos līdzekļus. Īpašu uzmanību vajag pievērst dzimumorgānam. Ir svarīgi pirms katras mazgāšanas reizes kārtīgi nomazgāt dzimumlocekļa galviņu un visu pārējo dzimumorgāna daļu. Ja nesekot līdzi pareizai dzimumorgāna higiēnai, tad starp galviņu un priekšādu uzkrāsies tauku dziedzeru izdalījumi, tā saucamā smegma, kas veido labvēlīgus apstākļus izplatītiem slimību izraisošiem mikrobiem, kas pirmām kārtām var novest pie dažādām infekcijām. 

Intīmo vietieņu skūšana

Pirms ķerties klāt pie jebkādām darbībām – sākumā uzdosim sev jautājumu, vai ir nepieciešama intīmā depilācija vīriešiem? Pieņemot visus “par” un “pret” argumentus, tad pārliecināsimies, ka intīmo vietiņu skūšanās ir neatņemama intīmas higiēnas procedūru, jo tā taču samazina nepatīkamo smaku parādīšanās faktorus. 

Katru dienu – tīrās drēbes. 

Smaka var ne tikai nākt no Jūsu ķermeņa, bet arī no Jūsu drēbēm. Lai to nepieļautu, katru dienu mainiet apakšveļu, uzvelkot to uz tīru ķermeni. Un vispār pēc katras dušas vai vannas apmeklējuma reizes vajadzētu vilkt jaunas drēbes. 

 

Avots: menquestions.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment