Izklausās pēc muļķībām, bet šie fakti ir pilnīgi patiesi!

#2 Omāri nenoveco un nemirst

Omāri, protams, mirst no dažādiem ārējiem apstākļiem; viņus noķer cilvēki, apēd roņi vai “izsūc” parazīti, bet tāpat vien omāri nemirst. Viņiem nepiemīt apetītes trūkums, nemainās metabolisma procesi, nepazūd reproduktīvā spēja un laika gaitā arī nesamazinās spēks un veselība.

#3 Orālais sekss var novest pie grūtniecības

1988. gadā 15 gadīga meitene no Āfrikas aizgāja pie ārstiem ar visām dzemdību pazīmēm. Tomēr, par brīnumu ārstiem, meitenei veselības problēmu dēļ nebija vagīnas. 

Meitene bija bijusi tajā pašā slimnīcā 280 dienas pēc pēdējā apmeklējuma, kad viņa tika sadurta vēderā – viņa sniedza orālo seksu savam jaunajam draugam, kad pēkšņi darbības laikā viņu pieķēra viņas toreizējais draugs, un tad sākās dunču vicināšana. Ārsti nosprieda, ka spermatozoīdi viņas dzemdē bija nonākuši caur viņas ievainoto kunģa-zarnu traktu.

Tātad – tas ir iespējams!

#4 Saturna gredzeni ir tikai 975 m biezi

The rings of Saturn are only 30 feet thick.

#5 Vīģēs atrodas mirušas lapsenes

Figs have dead wasps inside them.

Vīģes apputeksnē lapsenes – viņas iekļūst tajās iekšā, izdēj olas un pēc tam nomirst tajās. Pēc tam lapsenes sašķeļ īpaši enzīmi, kas atrodas vīģēs.

#6 Elvisa dabīgā matu krāsa bija blonda

17 Facts That Sound Like B.S. But Are Actually True

Līdz pusaudža gadiem Elvisa lokas bija blondā krāsā. Pēc tam, kad armijā 22 gadu vecumā viņa mati tika pilnībā nodzīti, tie atauga kastaņbrūni.

#7 Dziesmai “Happy Birthday to You” ir autortiesības

Warner/Chappell mūzikas Birch Tree Group Limited kompānija, ir tā, kurai 1988.gadā piederēja autortiesības uz šo dziesmu 25 miljonu dolāru vērtībā. Kompānija turpina uzstāt, ka neviens nedrīkst šo dziesmu dziedāt, nemaksājot autoratlīdzību. 2008. gadā Warner ievāca aptuveni 5000 dolāru dienas laikā (2 miljonus dolāru gada laikā) par šo dziesmu.

#8 Vidēji šokolādes tāfelīte satur astoņas moskītu ķermeņa daļas

The average chocolate bar contains eight insect parts.

#9 Darīt vienlaicīgi vairākas lietas ir sarežģīti

Kamēr sēdi, pacel labo kāju no zemes un riņķo to pulksteņrādītāja virzienā. Un tad ar labo roku sāc zīmēt sešinieku – kājas rotācijas virziens mainīsies. 

#10 Tavās smadzenēs ir vairāk nervu savienojumu nekā galaktikā ir zvaigznes

17 Facts That Sound Like B.S. But Are Actually True

#11 Līdz 1950-tajiem gadiem tika reklamēts, ka cigaretes nāk par labu tavai veselībai

Cigarettes were promoted as being good for your health until the early 1950s.

Avots: tommylandz.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment