Jaunais Opel Combo Life – inovatīvs pasažieru minivens

Patiess Opel dizains ietver elegantu, pārliecinātu stāju, kā arī kvalitatīvas un pārdomātas inovācijas, kas padara Combo Life par ko īpašu.

Pārdomats salons

Paaugstināta sēdēšanas pozīcija, intuitīvi vadības elementi, apsildāma stūre1 un patīkams plašums – Combo Life pārdomātais salons apvieno viedu savienojamību un praktiskus risinājumus. Daudz laika veltot tieši autovadītāja ergonomikas risinājumiem, mēs esam radījuši Combo Life, kas izceļas ar intuitīvu un pārdomātu salonu. Lielā viduskonsole ir skaidri sadalīta trīs zonās. Informācijas un izklaides sistēma ir izvietota augšējā daļā, bet zem tās atrodas apsildes un ventilācijas vadības elementi. Viduskonsoles apakšdaļā izvietots ērts uzglabāšanas nodalījums dzērieniem.

Ļaujiet salonā ieplūst debesīm  

Ļaujiet salonā ieplūst debesīm, pateicoties panorāmas jumtam ar griestu plauktu1 un elektriski regulējamu saules aizsargu. LED gaismas uzglabāšanas nodalījumā rada relaksējošu atmosfēru.

Pārdomats apgaismojums

LED dienas braukšanas gaismas padara apgaismojuma sistēmu vēl efektīvāku un palīdz uzlabot gan jūsu, gan citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību diennakts gaišajā laikā.

Rakstu iesaka:   

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment