Jauni padomi, kā vieglāk pārtraukt smēķēšanu; Nekādu plāksteru un košļājamo gumiju!

Patiesi atmetis smēķēšanu tu būsi tad, kad būsi to pārtraucis trijos līmeņos – uzvedības (tu vairs nesmēķē), ķermeniskā (tavs ķermenis ir brīvs no nikotīna atkarības), un psiholoģiskā (tev vairs negribas smēķēt socializēšanās vai nomierināšanās iemeslu dēļ).

 

Pētnieki apgalvo, ka nepastāv īstais brīdis vai īstā metode (tāda, kas derētu ikvienam), lai atmestu smēķēšanu. Viss, kas tev vajadzīgs, ir gribasspēks to izdarīt.

Tāpēc, lai gūtu papildus motivāciju atmest, kārtīgi izpēti un uzzini visu par to, kā smēķēšana ietekmē tavu veselību, pašsajūtu, dzimumspēju, izskatu un dzīves ilgumu. Tāpat arī parēķini cik daudz naudas tu mēneša un gada laikā izdod par cigaretēm, un izdomā, ko labāku un patīkamāku tu par šiem līdzekļiem varētu iegādāties.

Fiziskas aktivitātes ir ļoti noderīgas tiem, kas vēlas atmest smēķēšanu tāpēc, ka tās ne tikai attīra ķermeni no nikotīna un darvas, bet jauns, fizisks hobijs arī liks tev vēlēties būt izturīgākam un spējīgākam. Un to tu varēsi panākt tikai, atmetot smēķēšanu.

Vēlams sadraudzēties ar nesmēķējošiem cilvēkiem. Uzturēšanās nesmēķētāju kompānijās var spēlēt ļoti nozīmīgu lomu atmešanas procesā. It īpaši, ja uzrodas kāds pretējā dzimuma pārstāvis, kura dēļ tu vēlies atmest…

Avots: pournousleshommes.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment