Latvietis – profesionāls pavedinātājs: Kā iekarot jebkuru sievieti. Pat savu sievu!

iekarot-jebkuru-sievieti

Apšaubu Kristapa teikto: vai tiešām sievietes ir tik naivas, ka uzreiz pirmajā satikšanās reizē, izjūtot vien aplidošanu un romantisko noskaņojumu, bez jūtām ļausies gultai? Lai abpusēji mostos mīlestībā, taču jāpaiet zināmam laikam.

– Nekad nemaksā par to, ko var dabūt par brīvu! Sieviete vienmēr alkst vīrieša – tāda ir daba. Jūtu kvēlē cīnies, lai viņa pieder tikai tev. Ja esi precējies, uzzini, kā panākt, ka tava sieva iekaist jūtās tikai pret tevi un alkst pēc tevis arvien biežāk. Un izglāb laulību! Ar mani tieši tā notika. Apprecējos laikā, kad studēju metodoloģiju Luksemburgas augstskolas juridiskajā fakultātē. Sākotnēji ģimenes dzīvē viss noritēja bez aizķeršanās, taču vēlāk ikdienas rutīnā nonivelēju savu vīrišķo dabu – sadzīvē kļuvu rimtāks, aizņemtāks ar sevi, mazāk pievērsu uzmanību sievas jūtām, vajadzībām un iekārei. Nervozēju, nesapratu, kas notiek? Apzinājos, ka viņu taču mīlu! Un ko tad sievietei vēl vajag… Turklāt mums ir dēls! Brieda neapmierinātība, strīdi, draudi šķirties… Jutu, ka sieva pārņem vadības grožus. Tāpēc sāku interesēties internetā, kā uzspodrināt attiecības, lai izvairītos no rutīnas. Biju lasījis, ka ASV žurnālists Nīls Štrauss veicis pētījumu par pavedināšanu, veicot aptaujas, neskaitāmus eksperimentus kopā ar brīvprātīgajiem, apkopojot statistiku. To visu viņš aprakstīja grāmatā “Spēle”, kas kļuva par Ņujorkas bestselleru. Tajā ieteiktās metodes iedarbojas uz zemapziņu. Lai sieviete iekārotu vīrieti, viņai tas jāciena, jārespektē. Es sāku lauzt sievas varu – savu nostāju, skatoties viņai acīs, izteicu stingrās frāzēs: “Tu tā ar mani nerunāsi! Tu taču tā nedomā!” Un apmēram divu mēnešu laikā savu panācu – sieva mani pieņēma kā īstu vīrieti, kuru cienīt, uz kuru var droši paļauties un atraisīties iekārei. Kārdināšanā svarīgs ir viegls flirts ar humoru. Tā kā pārliecinājos, ka ar šīm metodēm spēju glābt savu ģimeni, dzima ideja ar savām zināšanām palīdzēt arī citiem.

Kristaps Aizupietis padziļināti pētījis Rosa Džefrija, Nīla Štrausa, Deila Kārnegija, kā arī vairāku citu zinātnieku darbus, trenējies NLP, apguvis pasaules pirmā trijnieka pavedināšanas treneru seminārus. Praksi apguvis Londonā, un šajā jomā strādā trešo gadu.

– Ierasti kursos no rītiem notika teorētiskās nodarbības, pēcpusdienās pasniedzēju pavadībā devāmies pilsētas ielās un praksē iemēģinājām apgūtās zināšanas. Ja mums gadījās kāda kļūme, sievietes pavedināšanas stafeti pārņēma pasniedzējs. Pēc šīm sieviešu medībām atgriezāmies nodarbību telpās un analizējām pieredzētās situācijas. Esmu strādājis ar klientiem Luksemburgā, Beļģijā, Lielbritānijā un arī Latvijā, kur iepazīšanās portālos pamanu biznesmeņus, kas meklē patiesas attiecības, uzticamu partneri, nevis viendienes, kuras vien kāro pēc naudas maka.

Kristaps teic, ka sievieti iespējams pavest pat tad, ja viņai ir mīlošs vīrs vai labs puisis.

Tomēr iesaka ar šo tehniku būt uzmanīgam, nejaukt laulības un šādus paņēmienus atstāt ārkārtas gadījumiem. Tās ir “BoyFriend Destroyer” metodes. Piemēram, sievietei lūdz pastāstīt par savu iemīļoto un viņa labajām īpašībām tādā veidā, lai viņa to attēlotu arī ar žestiem. Pēc tam iedarbojas uz viņas zemapziņu, sarunas gaitā it kā nejauši attēlojot šos žestus un vienlaikus iekodējot, ka tie ir nepatīkami pretstatā paša pikapera personai. Pēc sarunas sieviete pat neapzinās, kāpēc viņai pēkšņi mīļotais liekas pretīgs, bet radušās kvēlas jūtas pret nupat iepazīto puisi. Kursos māca arī citas metodes, kā “pārnest” sievietes mīlestību pret citu vīrieti uz sevi, ar kādām metodēm ievest transā, kā apstrādāt sievieti, lai neitralizētu viņas uzskatus, likt viņai alkt pēc seksa ar nupat iepazīto vīrieti, kā panākt, lai viņa justu, ka esat gandrīz vai nešķirami.

Tomēr Kristaps akcentē katra paša personību un strādā, lai to nevis mainītu, bet izceltu un padarītu sievietēm interesantu un seksīgu.

– Sarunā ar dāmu pilnīgi izslēdziet jebkuru Valentīndienas atklātnes banālo frāzi, seksuālo mājienu un nekādā gadījumā neizsakiet nepārprotamus piedāvājumus. Jūsu uzdevums ir viens – pēc iespējas dziļāk sievietes smadzenēs ierakstīt savas cilvēciskās īpašības, parādīt sevi kā augstsirdīgu, rūpīgu, sirsnīgu un atklātu cilvēku. No mūsu komunikācijas ar apkārtējiem cilvēkiem 60% veido ķermeņa valoda un 30% – balss intonācija, tas nozīmē, ka iespaidīgie 90% no mūsu komunikācijas un saskarsmes ar apkārtējiem cilvēkiem nav vārdiska! Mūsu ķermenis ir visīstākais melu detektors, neverbālā komunikācija ir pakļauta cilvēka psihes neapzinātajam līmenim, tāpēc ir patiesāka, atklātāka. Kas liek mums uzticēties vai, gluži otrādi, neticēt otram cilvēkam? Domājat, ka vārdi? Nē. Ķermeņa kustības – roka pie sirds, viegla galvas pašūpošana, smaids, uzacu pacelšana, skatiens – tiešs, atklāts vai valšķīgs. Randiņu trenera zināšanas var palīdzēt būt veiksmīgam ne vien privātajā dzīvē, bet arī uzņēmējdarbībā. Interesanti, ka ārzemēs bagātās dāmas uz randiņu treneru kursiem sūta savu vīrus, lai viņi kļūtu vēl seksīgāki, vīrišķīgāki un tādi vīri, ar kuriem viņas var lepoties savu draudzeņu priekšā.

Nedižojies, ka esi pārgulējis ar desmit sievietēm. Kas tad tas ir, ja Bībeles Zālamans pārgulēja ar 3000? Tas pat nav 0,5% no viņa veikuma!

la.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko izveidojuši Latvijas matemātikas entuziasti. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

  • <cite class="fn">jerome</cite>

    kristaps c est moi jerome ton ami je t ai chercher plusieurs fois repond moi stp

    • <cite class="fn">Chris</cite>

      Jerome- comment cela se fait? Pourquoi tu ne m’ecris pas a mon email? C’est toujours la meme! C’est mon nom de famille “at” yahoo com! Je cherche apres toi tout le temps!!!!

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Man vienam tas čuvaks bildē izskatās pēc pasīvā pediņa?
    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas. https://goo.gl/R6VdrB

  • <cite class="fn">Rihards</cite>

    Gadās, ka domas aizskrien pa priekšu ķermenim? Šis palīdzēs tavam instrumentam tikt līdzi tavām fantāzijām: https://goo.gl/RYzjKj

Leave a Comment