Kā izglābt draugu no viņa draudzenes?

1.solis – Savaldzini

Atrodi vājākās vietas tur, ko viņi sauc par attiecībām. Atrodi neatrisināmas pretrunas. Viņi nepatīk futbols, makšķerēšana ar nakšņošanu un saunu apmeklēšana. Tāpēc atnes biļetes, un rezervē saunu un dāvini makšķeres. Jo mazāk tavs draugs izmantos šo paņēmienu, jo biežāks viņš uzdos sev šādu jautājumu: “Kāpēc es sevi ļauju tā apspiest?” Un ja nu viņa nereāli mīl futbolu, dievina saunas un izcili prot savaldīt spiningu. Klausies, varbūt viņa nav nemaz tik bezcerīga, kā izklausās?

2.solis –  Pabiksti savu draugu

Iepazīstini viņu ar skaistu, gudru un seksuālu draudzeni, kurā automātiski iemīlas visas dzīvās radības. Bet pats pastāvi maliņā – vīriešu draudzība prasa upurus.

3. solis – Izmanto sabiedrotos

Tu kā gudrs un civilizēts cilvēks, protams, apzinies, ka tev nav tiesību iejaukties sava drauga privātajā dzīvē,  jo tas nav pieņemts civilizētā sabiedrībā. Par laimi, tavi draugi Jānis un Juris, nezin kas ir pieņemts sabiedrībā. Un tāpēc viņi varēs pateikt tam nelaimīgajam puisim: “Vai tu vēl neesi nožmiedzis to trako?” Atrodoties kompānija reizēm sanāk dzirdēt: “Tomēr Anna, pozitīvi ietekmē Kārli. Skatieties, viņš beidzis stāstīt tizlas anekdotes, vienmēr akurāti ir noskuvies, un ekonomiski tērē naudu.” Un beigās var secināt, ka tikai tie divi Jānis un Juris ir pret Annu. Bet tu vienmēr ieturi stingru neitralitāti.

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    ziņu avots jau pats par sevi runā. Kā reiz Comedy Club līdzīga tēma tika apspriesta. Šausmīgs raksts- nebija jēgas tulkot.
    Domāju,ja vīrietim tik ļoti kristu uz nerviem sava draudzene, tad ātri vien viņa kļūtu par bijušo draudzeni, neatkarīgi no tā vai palīdz draugi vai kāds cits. Daba darītu savu.
    Cik ilgi tad viņš ļautos sevis zāģēšanai?

Leave a Comment