Kā izskatās 70 gadus veca sieviete, kura 28 gadus uzturā nav lietojusi cukuru

“Daudzas sievietes, kas vecākas par 50 gadiem, uzskata, ka šajā vecumā nav iespējams uzturēt normālu formu un svaru. Es pat runāju ar sievietēm, kurām ir ap 40 gadu un kurām ir bērni, un viņas pēc bērna piedzimšanas nevar atgūt veselīgu ķermeni. ”

Lasi arī: Jūs gultā laižat kaķi? Iesakām izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko iepriekš nezinājāt

Viņa uzskata, ka, kontrolējot savus ēšanas paradumus, viss var mainīties.

Mēs zinām, ka mūsu vielmaiņa palēninās, novecojot, kas nozīmē, ka mums ir jāuzņemas kontrole, jāizvēlas veselīgāks ēdiens un jāstrādā vairāk. Manuprāt, ir ļoti svarīgi zināt, kādu ēdienu un cik daudz tu ēd. “

Kerolīna arī tic, ka jāēd ar mērķi. Nelieciet pārtiku vienkārši tāpat mutē. Viņa uzskata, ka ir jāatsakās no ātrās ēdināšanas un jāiemācās baudīt ēdienu.

“Pārtikas trūkums var izraisīt lieku svara pieaugumu. Es iesaku saviem klientiem ēdienu izbaudīt un izbaudīt katru kumosu. Tādā veidā jūs ēdīsiet lēnāk, un jums būs mazāka iespēja pārēsties. ”

Tātad, ja vēlaties izskatīties kā viņa 70 gadu vecumā, pievērsiet uzmanību tam, ko ēdat un ko uzņemat savā ķermenī. Pirms kaut ko ēst, uzmanīgi izlasiet etiķeti. Pirms pērkat, pārbaudiet, cik daudz cukura ir produktā.  Jūs būsiet pārsteigts, kad sapratīsit, cik daudz cukura ir lielākajā daļā ēdienu, ko mēs ēdam.

Ja jūs nolemjat atteiktiesno cukura, dariet to pakāpeniski. Tūlītēja atteikšanās jums var būt ļoti grūta, un jūs nevarēsiet pieturēties pie plāniem. Labākā vieta, kur sākt, ir dzērieni. Ja jūs dzerat sulu vai soda, nekavējoties izslēdziet tos no ēdienreizēm.

Lasi arī: Kādi izskatās skaistules Marijas un viņas vīra no Zambijas bērni

Dažreiz šīm nelielajām izmaiņām ir milzīga ietekme uz svara zudumu. Diētā ir daudz citu veidu, kā atbrīvoties no cukura. Jūs varat ierobežot alkohola patēriņu, aizstāt piena šokolādi ar melnu, cukura vietā izmantot ksilītu.

Tas nav grūti, noteikti izmēģiniet to. Lai mums visiem paveicas izskatīties kā Kerolīna viņas vecumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment