Kā izveidojās liktenis meitenītei, kuru 4 gadu vecumā nozaga un pārdeva čigāniem.

Kā izveidojās liktenis meitenītei, kuru 4 gadu vecumā nozaga un pārdeva čigāniem. Olga Preida pēc 20 gadiem

Slaida meitene ar lielām zaļām acīm. Pēc izskata šī blondīne ar slāvisku ārieni izskatās ļoti mīlīga, un, šķiet, ka savā dzīvē viņa nekad nav piedzīvojusi kādas problēmas.

Bet tā tikai šķiet ārēji. Kad viņa atklāj savu dzīves stāstu, viņas runa nedaudz jūk. Kā viņa pati saka, viņa dara visu iespējamo, lai aizmirstu savu pagātni. Bet to izdarīt ir diezgan grūti.

Lieta tāda, ka Olga Preida nodzīvoja septiņpadsmit gadus čigānu ģimenē.

Kas ir viņas vecāki, vai viņai ir brāļi vai māsas – viņa nezināja daudzus gadus. Šīs jaukās meitenes galvā bija daudz jautājumu, uz kuriem atbildes viņa centrās atrast visas savas dzīves laiku.

Meitene no 4 gadu vecuma dzīvoja čigānu ģimenē un, kā viņa pati atzīmē, pret viņu izturējās ļoti labi. Tomēr jūtas nebija abpusējas. Visu savu dzīvi viņa juta, ka viņa neiederas čigānu ģimenē…

 

Kā viss sākās

 

Tagad patiesība nākjusi klajā. Viss stāsts esot sācies ap 1997. gadu, kad mazo Olgu nozaga un pārdeva. Mazās meitenītes māte  Tamāra Romanoviča bija no Minskas, tomēr tur viņas dzīve neizvērtās pareizajā gultnē. Meitenes tēvs bieži biaj prom no ģiemens, sāka dzert. Arī Tamāra sāka dzert… Tad viņa iepazinās ar kādu čigānu pāri no Kišiņevas.

Šis pāris Tamārai sasolīja zelta kalnus, lai tikai ar meitu braucot līdzi. Tā arī notika. Tomēr  Kišiņevā viņa bija speista nodarboties ar ubagošanu… Un galu glaā viss beidzās traģiski – viņai meitenīti nozaga.

Lasi arī:  Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Viņa atrgriezās Minskā bez naudas, meitas! Viņa pati apgalvoja, ka meiteni nozaga čigāni! Tiesa, daudziem ir pamatoti jautājumi, kāpēc viņa uzreiz negriezās pie tiesībsargājošām iestādēm Minskā…

 

Kas notika

Tas, ka meitene nokļuva čigānu ģimenē ir fakts. Čigānu pāris pārdeva meitenīti citai čigānu ģimenei.  Četrgadīgai Olgai nomainīja vārdu un sauca par Mariju. Viņa ieguva Moldavas pilsonību.

Bet tādi dzīves posmi kā skola, draugu loka izveide, institūts – katram cilvēkam ir ļoti svarīgi dzīves posmi.

Olgai tādu nebija, jo viņai vienkārši aizliedza mācīties. Tikai jau būdama pieaugusi, viņa varēja aiziet no jaunās ģimenes. Viņas čigānu māte uz nāves gultas viņai pastāstīja patiesību… Olga mēģināja atrast savu īsto ģimeni, bet tas nebija iespējams… Viņa pat nezināja, ka viņas mamma ir citā valstī!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (un apskatītos, kā meitene izskatās tagad)

 

Meiteni atrod baltkrievi

Galu galā Olgu atrada Baltkrievijas varas iestādes. Nav zināmi konkrēti apstākļi, bet ir zināms vien tas, ka vienā brīdi baltkrievu varas iestādes piefiksēja, ka daudzu gadus pazudusi 4 gadīgā meitenīte. Iztaujājot viņas īsto mammu, viņa beidzot pastāstīja par daudzus gadus atpakaļ notikušo – par meitenes nozagšanu Moldovā, Kišiņevā.

Tika izludināta starptautiska meklēšana un pēc ilgāka laika meiteni atrada (atrada, jo Olga pati arī bija vērsusies policijā Moldovā, ka viņa tikusi savulaik pārdota, lai noskaidrotu, kas viņa ir patiesībā – tobrīd viņa tikai zināja, ka nav no Molodvas, savu dzimšanas gadu un īsto vārdu – Olga).

 

Dzīve tagad – un tikšanās ar māti

Galu galā Olga aizbrauca uz Minsku, lai tiktos ar savu īsto māti un tēvu. AR tēvu viņa tā arī netikas, jo viņš atteicies. Bet ar māti tikšnās bijusi mulsuma upilna un neveikla. Olga stāsta:

Nebija nekādas sirsnības un asaru. Es savai mammai neko nepārmetu. Viņa bijusi grūta dzīve, viņa ir slims cilvēks…”

 

Dalība skaistumkonkursos

Pirms sešiem gadiem šī stāsta varones dzīve notika, viņasprāt, labākais dzīves notikums.

Viņa piedalījās Moldovā notiekošā skaistumkonkursā un rezultātā kļuva par finālisti. Pēc Olgas teiktā, tieši šajā brīdī viņa piedzīvoja īstu laimes mirkli.

Skaistumkonkurss ne tikai palīdzēja meitenei atrast pašai sevi, bet konkurss lielā mērā esot arī palīdzējis atrast īstos radiniekus.

Šodien šī skaistā blondīne dzīvo Minskā. Jāatzīmē, ka viņa plāno saņemt mājokli saskaņā ar palīdzības programmu bāreņiem.

Bet ar dzīvesvietas iegūšanu ir grūtības, jo pieteikuma iesniegšanas laikā viņai bija jau divdesmit četri gadi. Kā arī problēmas sagādāja tas, ka meitenei nebija reģistrācijas.

 

Nākotnes plāni

Šodien meitene cenšas nepalaist garām vienu no saviem galvenajiem sapņiem.

Viņa plāno panākt zaudēto un sākt mācības.

Lasi arī:  Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Meitenei  Minskā tagad ir trīs brāļi, ar kuriem viņa ir spējusi atrast kopīgu valodu, un kurus uzskata par savu ģimeni. No brāļiem viņa saņem siltumu un rūpes.

 

Arī interesanti: Tu zini ko dara ar čigānieti viņas kāzu naktī: šis noteikti nav domāts vājajiem! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: www.kp.by 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment