Lūk, kā nevainību zaudēja šīs slavenības; #5 ir diezgan slimi…

 

1. Maikls Cera

2013 Sundance Portrait - Crystal Fairy

Filmas Juno un seriāla Kavētā attīstība (Arrested Development) zvaigzne savu nevainību zaudēja pavisam dīvainā veidā. Viņš atceras, ka toreiz bija bijis nomodā 86 stundas. Acīmredzot viņš zaudēja savu nevainību uz kādas publiskās noliktavas jumta, kopā ar viņu bija kāds draugs ar vienreizlietojamo filmu fotokameru. Aktieris atzīst, ka neko daudz neatceras, un šķiet, labi, ka tā.

2. Keitija Perija

katy-perry-barneys-2015-billboard-650

Perija savu nevainību zaudēja Volvo markas automašīnas priekšējā sēdeklī. Kamēr tas ir diezgan tipisks veids, kā to izdarīt, tā pilnīgi noteikti nav ērtākā vieta.

3. Eštons Kačers

01_ashton_kutcher

Viņa pirmā reize esot bijis murgs. Saskaņā ar Kačera teikto, viņš zaudēja nevainību ar meiteni, kurus saveda kopā viņa draugi. Lai visu padarītu vēl sliktāku, viņi to darīja mežā, un tas, protams, notika ļoti ātri. Viņš esot vēlreiz pārgulējis ar šo meiteni, lai tikai pierādītu, ka pirmā reize bija neveiksmīga tikai sagadīšānās pēc.

Lasi arī: 54 gadus vecs mačo atsakās zaudēt nevainību un radīt bērnus, jo ir pārāk īpašs!

4. Džonijs Deps

Deps ir atzinis, ka 14 gadu vecumā bija izmēģinājis visas iespējamās narkotikas. Bet nevainību viņš zaudēja 13 gadu vecumā. Ļoti agri!

5. Andželīna Džolija

BN-KP719_1008pp_P_20151005121246

Skaistā, nu jau drīzumā Breda Pita bijusī sieva Andželīna, nevainību zaudēja agrā vecumā. Viņai bija tikai 14 gadi, kad tas notika (nav zināms, cik gadi bija puisim). Lai visu padarītu dīvaināku, viņi veica arī rituālu – pēc mīlēšanās jaunais pāris sev iegrieza ar nazi, lai veidotu asins saikni.

6. Šia Lebafs

bbn1t9szia41zyprbcue

Filmas „Transformeri” zvaigznei pirmā reize izvērtās īpaši neveiksmīga. Viņš sākumā meloja partnerei par savu pieredzi, izliekoties, ka zina, ko dara. Viņš atzinās, ka vienīgā pieredze ir no Playboy žurnāliem, kā arī pastāstīja, ka lika spilvenu zem partneres un nevarēja dabūt „to” iekšā.

7. Kristena Ritere

krysten-ritter-marvel-netflix

Aktrise un modele Kristena Ritere atceras savu pirmo reizi bez lielas nostaļģijas. Tas notika ar pirmo pusi, kuru sauca Demiens, bet viņas vecāki viņu sauca par Dēmonu. Laikam viņi zināja, ka tas notiks. Lūk, kādu zīmīti viņš viņai uzdāvināja: „Labi, Kristena, es tevi mīlu. Man no tevis tā saceļas!” Viņa zaudēja nevainību ar Demienu busiņā pirms basketbola nodarbības 14 gadu vecumā.

8. Kriss Evans

Chris Evans

Kriss Evans pierāda, ka nevienmēr svarīgi ir tas, kā tas notiek, bet, ko tu dari pēc tam. Pirmā pieredze pati par sevi esot bijusi normāla, protams, arī neveikla. Bet Evanss bija tikai pusaudzis, kad tas notika. Tūlīt pēc tam viņš atskrēja mājās pie mammas un kliedza: „Man bija sekss! Kur ir tā ma*ka?”

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment