Kā pamest meiteni pirms svētkiem

Izdari to pēc iespējas ātrāk

Svētkus meitenei labāk pavadīt kopā ar pielūdzējiem, nekā ar to, kurš ir kopā ar meiteni tikai aiz žēluma.  Vari pat nedomāt par “pēdējo nakti”. Pat vari necerēt, ka tas notiks svētkos, jo to dažu dienu laikā, tu nepietrūksi viņai, vari pat necerēt. Jo viņa vēl nebūs atgājusi no tām sāpēm un ciešanām ko izdarīji viņai.

Sit vienā punktā

Tas ir universāls likums visiem šķirtajiem. Neuzskaiti argumentus par labu šķiršanai. Sieviete nebūs gatava ar tevi runāt un tikties. Tāpēc ieņēm pierē tikai šo vārdu savienojumu – “Jūtas pazudušas”. “Jūtas pazudušas…”  Agri vai vēlu viņa beigs strīdēties un samierināsies ar esošo situāciju.

Neattaisnojies neviena priekšā

Viņas draudzeņu, vecāku svētkos jau būs pieraduši, ka tu apmeklēji visu laiku pasākumus kopā ar viņiem, tā ir tradīcija, bet tev ir jāsaka, lai viņi to dara tikai bez tavas klātbūtnes. 

Atvadu dāvana – laba ideja

Neatsaki sev iepriecināt viņu pēdējo reizi. Piemēram, ja tu tuvojas Valentīndiena uzdāvini viņai kādu greznu rotu, bet atceries – tikai nekādā gadījumā ne sirds formā, bez iniciāļiem, bez dekoratīviem elementiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment