Kā pēc ziemas izmazgāt sintepona jaku, lai nesabojātu jakas struktūru: 3 efektīvas metodes, kā labot situāciju

Ja pamanāt, ka dažas blīvējuma vietas ir izplūdušas, tās var uzmanīgi izlīdzināt ar rokām. Pēc tam izstrādājums jāsakrata. Šo padomu ievērošana palīdzēs jums saglabāt jaku tīru un labā stāvoklī.

Kā pēc mazgāšanas iztaisnot sintētiskos elementus jūsu jakā?

Ja sintētiskais materiāls jūsu jakā kļūst vaļīgs, tas var izraisīt to, ka tā zaudē gandrīz 95 % no savām izolācijas īpašībām, zaudē formu un kļūst nelietojama.

Kā atjaunot apģērba kvalitāti un īpašības

Pārmazgājiet apģērbu, izmantojot tenisa bumbiņas vai speciālas gumijas bumbiņas.

Jaka jāmazgā veļas mazgājamajā mašīnā visdelikātākajā režīmā bez mazgāšanas līdzekļiem, bet ar iepriekš samitrinātām tenisa bumbiņām vai ar speciālām gumijas bumbiņām. Šajā metodē bumbiņām ir galvenā loma, jo tās palīdz sadalīt sinteponu visā izstrādājumā. Pēc mazgāšanas jaka aktīvi jāizkrata un jāizžāvē horizontāli svaigā gaisā.

Šim nolūkam izmantojiet paklāju slotiņas vai bambusa nūjiņas.

Visērtāk to izdarīt, ja jaku uzkarināsiet uz pleciem. Pirms tam aiztaisiet visas rāvējslēdzēja aizdares un pēc tam izstrādājumu apgrieziet otrādi, lai izvairītos no deformācijas.

Ar putekļu sūcēju mitrā izstrādājumā izkliedējiet sinteponu.

Izmantojiet putekļu sūcēju ar vidējas jaudas cauruli bez birstes, lai izbraukātu “tukšās izstrādājuma vietas”. Īpašu uzmanību ieteicams pievērst apkaklei, kabatām, jostasvietai un piedurknēm. Pēc apstrādes izstrādājums ir jāatstāj nožūt uz līdzenas virsmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment