Kā publiskā vietā viegli pārbaudīt, vai tu neod slikti – neošņājot savu padusi

Atbilde ir kafija.

Kafija ir produkts, kurā ir tikai viena spēcīgi smaržojoša sastāvdaļa. Tās smarža ātri liek degunam “aizmirst” citas smaržas, ko tas jutis visu dienu (piemēram, tavu sasvīdušo padušu smaku).

Tāpēc nereti veikalos, kuros tiek pārdotas smaržas, no tām netālu pieejamas arī kafijas pupiņas. Pircējs var pasmaržot vienu smaržu paraugu, tad atbrīvot degunu no tā, ieelpojot kafijas smaržu, tad atkal pasmaržot nākamo paraudziņu. Tas palīdz objektīvāk novērtēt visas smaržas.

Turklāt kafija parasti ir viegli pieejama ikvienam. Piemēram, ja tu darba laikā vēlies novērtēt savu ķermeņa aromātu, vienkārši paņem kafijas pauzi! Ievelc nāsīs kafijas smaržu. Ja pēc tam, kad kafija nolikta malā, tu spēj saost pats sevi, tā, visticamāk nozīmē, ka tu tiešām neod pārāk labi. Ja nespēj – tad viss kārtībā!

Lasi vēl: Tici vai ne, bet ŠIS pārtikas produkts liks ķermeņa aromātam kļūt DAUDZ pievilcīgākam sievietēm

Kafija gan nav brīnumlīdzeklis – tā nespēj pilnībā likt degunam “aizmirst” visas justās smaržas. Lai tas notiktu, būtu jāpaiet līdz pat vairākām nedēļām. Tomēr izmantot kafiju smaržas sajūtas atsvaidzināšanai ir daudz labāk nekā nedarīt neko.

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment