Kā Tu vari saglabāt savu balto kreklu vienmēr baltu?

Balts ir ideāla krāsa, kas izceļ tavu tēlu un spēj uzlabot tavu izskatu tā, kā neviena cita krāsa. Tas saistās ar klasiku un eleganci, kas cilvēkiem lielākoties šķiet pievilcīgi. Visvairāk tas ir aktuāli cilvēkiem, kuriem ir jānēsā formas tērpi vai ir jābūt klasiskā ģērbšanās stilā ikdienu. Nēsājot jebkuru apģērbu katru dienu, tas nonēsājas daudz ātrāk, tāpēc ir jāievēro pāris ieteikumi, kas varētu paildzināt tavu balto kreklu mūžu.

Tā nedari:

Nelieto smaržas, kad tu jau esi uzvilcis balto kreklu. Smaržu pilieni var bojāt auduma struktūru un atstāt uz tā pēdas.

Neatstāj to pārāk ilgi nemazgātu pēc tam, kad tu jau esi nolēmis to mazgāt. Pat, ja krekls izskatās pietiekami tīrs un nav redzami traipi, tas nenozīmē, ka tava ķermeņa eļļas un sekrēts neietekmēs apkakles zonu un paduses.

Mākslīgi nežāvē, jo tas var ietekmēt auduma struktūru, tas kļūst cietāks, līdz ar to, ir grūtāk gludināt.

white shirt

Tā gan dari:

Mēģini viegli susināt traipus, galvenais izvairies no brutālas berzēšanas, jo bieži vien traipa beršana padara traipu vēl lielāku un vairāk to ieberž audumā.

Vienmēr seko līdzi mazgāšanas instrukcijām. Tās tur neatrodas vienkārši tā pat. Ievēro tās vienmēr.

Izmanto kādus no mazgāšanas līdzekļiem, kuri ir paredzēti krāsas spodruma saglabāšanai.

Avots: menshealth.co.uk/

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies: https://goo.gl/R6VdrB sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment