Kā viegli radīt labu pirmo iespaidu dažādās dzīves situācijās!

Meitene pirmo reizi atnākusi pie tevis ciemos

Svarīgākais sākumā: piedāvā viņai ko dzeramu. Glāzes turēšana ļauj pārvarēt nedrošību, apgalvo attiecību eksperte Laura Bērmana.

Tad parādi viņai savu mitekli. Nepadari tūri pārāk ilgu, nav nekādas nepieciešamības pēc bezgaumīgas pauzes, parādot guļamistabu.

Nenorādi uz istabām, kurās viņu ieved, tā vietā dalies ar draugu un radu attēliem vai lietām, kuras esi pārvedis mājās ceļojot. “Ak, šī bilde? Tā ir mana mīļotā vecāmāte.” Ieskats tavā dzīvē liks viņai justies pietuvinātākai.

Projekta apspriede/sanāksme darbā

Paziņo projekta ierobežojumus – laiks, finanses, iesaistīto cilvēku skaits.

Parametru publicēšana ļauj cilvēkiem domāt ārpus rāmjiem.

Pārsteidz kolēģus,izdalot kāda ēdiena piegādes uzņēmuma ēdienkartes pusdienu pārtraukuma laikā vai pasūti uzkodas. Šādi papildus motivatori palīdzēs atslābināties un nākt klajā ar labākām idejām, panākumus sola Džonotans Grofs, ABC komēdijas “Melnīgsnējie” producents.

Jo mazāk saspringts būsi, jo radošāks tapsi: tu būsi labāko ideju autors, ja ļausi prātam klejot.

Atvērto durvju dienas dzīvokļu un māju apskatei

Neļauj spīdīgām letēm un košam krāsojumam aizmālēt acis. Tev nepieciešams jumts, kas nav vecāks par 15 gadiem un dubultie logi, ne vecāki par 20 gadiem.

Noteikti pārbaudi durvis. Ja tās cieši un pilnībā neaizveras, īpašumam varētu būt nopietni strukturāli trūkumi.

Ballītes apmeklēšana

Pirms dodies iepazīties ar kādu, trīs reizes pasaki sev “lieliski”, lai pasmaidītu.

Tad mazliet pastāsti par sevi, sniedz komentāru par ballīti, kā arī pajautā atvērta tipa jautājumu, piemēram,”Vai tu pazīsti ballītes organizētāju?”

Ja nevienu nepazīsti vai jūties satraukts, saki sev:”Esmu patīkami satraukts”,dodoties iekšā. Paužot savu entuziasmu, prāts no negatīva koncentrēsies uz pozitīvo. Pēkšņi pasākums kļūs par vienreizēju iespēju, nevis stresa izraisītāju.

Lietotas automašīnas iegāde no īpašnieka

Atver motora pārsegu un pārbaudi divus dzelzs gabalus,uz kuriem uzsēdināts motors. Tad atver bagāžnieku, izņem no tā rezerves riteni un pārbaudi kādā kondīcijā ir nodalījums.

Ja ievēro buktes un iespiedumus, auto ir spēcīgi bojāts negadījumā.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment