Kā hakeri ļoti viegli un ātri var nozagt automašīnu? Pasargā savu auto! (+ VIDEO)

Novērošanas kamerā ir redzams, ka viens no zagļiem novicina melnu somu gar mājas sienu un tad pēc brīža jau piedarbina auto. Tiek uzskatīts, ka somā bija dators, ar kuru var uzlauzt un vadīt automašīnas atslēgas mikroshēmu, un ka otrs zaglis izmantoja signāla pastiprināšanas ierīci, lai šo signālu no atslēgas uz auto varētu uztvert caur mājas sienām.

Automašīnas, kuru piedarbināšanai nav nepieciešama fiziska atslēgas pagriešana aizdedzē, bet kurām ir KeylessGo sistēma, ir riska grupā šādai zagļu-hakeru garnadzībai. Bez atslēgām automašīna darbosies tik ilgi, kamēr netiks noslāpēts dzinējs – principā, tik ilgi, cik nepieciešams zagļiem, lai aizbrauktu no punkta A līdz punktam B, ja pieņemam, ka automašīnas bākā ir pietiekami daudz degvielas.

Lasi vēl: Lūk, kādēļ vienmēr ir jāpiesedz sava datora kamera! Briesmas, par kurām nemaz nenojaušat…

Lai pasargātu sevi, jaunāku automašīnu atslēgām ir iespējams atslēgt radio signālu, kamēr tās netiek izmantotas, tādējādi hakeri nespēj izveidot signālu ar atslēgām un tās uzlauzt. Bet tiem, kuriem šādas opcijas nav, var atslēgas, atnākot mājās, ietīt alumīnija folijā – tas, ja ne pavisam pārtrauks signālu, tad vismaz nodrošinās traucējumus signālu pārraidīšanā.

https://www.youtube.com/watch?v=G2PV9Fn1g1U

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ja vēlaties izmantot šo piedāvājumu ejiet uz lapu https://goo.gl/3c44tO</cite>

    Šodien biļešu izplatītājs LottoLucker publicēja jaunu akciju tiem, kas piedalās sindikātā – ja nolemsiet kopā ar grupu spēlēt divas reizes, trešajā reizē Jums par biļetēm nevajadzēs maksāt! Piedāvājums darbojas līdz 25.04.2017
    Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi!

Leave a Comment