Kā nodarboties ar seksu stundu no vietas!

 „Pāragra ejakulācija ir problēma, kas iespaido gandrīz jebkuru vīrieti kādā dzīves posmā,” saka Tomass J. Walšs(Thomas J. Walsh) Vašingtonas universitātes urologs.

Doktors Velšs saka, ka pamatā ir divas metodes ar kuru palīdzību var tikt galā ar ātruma problēmu: fiziska un psiholoģiska ārstēšana. Kamēr fizikskā ārstēšana tiecas uz sajūtām, ko izjūti seksa laikā, psiholoģiski risinājumi saistīti ar tavu uztraukumu, stresu vai mentālu koncentrēšanos, kas izskaidrotu ātro beigšanu, doktors Welšs izskaidro.

Šeit, viņš un citi eksperti izšķir dažas no vislabākajām tehnikām, kuras var palīdzēt cīnīties ar pāragru beigšanu(PB). Bet topi brīdināts: doktors Velšs iesaka to pamēģināt sākumā vienam pirms pielietošanas seksa laikā.

  1. Bioloģiskā kontrole

Vispārīgiem noteikumiem, šis ir saistīts ar ideju, ka tu vari pats regulēt savu neirofizioloģiju – vai veidu kādā tavs ķermenis atbild uz fiziskām sajūtām, Izskaidro doktors Welšs. Ir daudz veidu kā veikt bioloģisko kontroli, viņš saka, ka vissatopamāk, lai cīnītos ar PB, ir sevi novest līdz beigšanas brīdim, pirms kura pārtrauc jebkādu seksuālu vai masturbējošu aktivitāti līdz tu pārņem kontroli pār uzbudinājumu. Šāda „sevis novešana” var palīdzēt iemācīt tavām smadzenēm un ķermenim labāk kontrolēt orgasma reakciju, piebilst seksa terapeite Emīlija Morse (Emily Morse). Tikai pārliecinies, ka izmanto pietiekami daudz losijona vai lubrikanta, kad praktizē „sevis novešanu”, lai netraumētu sevi, viņa iesaka.

  1. Spiediens

Ja spēj sajust orgasma tuvošanos, apstājies un saspied vietu tieši zem locekļa galviņas. Izveido vienmērīgu spiedienu ar īkšķi un rādītājpirkstu un koncentrē spiedienu uz urīnizvadkanālu – caurulīti, kas ir zen locekļa, iesaka Ians Kerners (Ian Kerner), seksa terapeits un grāmatas „Viņa beidz pirmā” („She Comes First”). Spiediena tehnika izstumj asinis no locekļa un nekavējoties samazina seksuālo uzbudinājumu, kas aiztur ejakulācija reakciju, Kerners saka. „Šis ir vēlviens bioloģiskās kontroles veids, līdzīgs „sevis novešanai”,” doktors Velšs piebilst.

  1. Dāmām priekšroka.

Kad palīdzi viņai beigt pirmajai – ar muti, pirkstiem vai mantiņām – apziņa, ka viņa to izbauda orgasmu var atbrīvot tevi no dažiem izjustajiem spiedieniem, Kerners saka.

  1. Kairinājuma samazinātāji.

Kā viela, ko zobārsti uzziež uz smaganām pirms adatas duršanas, ir līdzīgs izsmidzinātājs, saukts „vietējā anistēzija” („local anesthetics”), ko tu vari uzziest uz locekļa, lai samazinātu sajūtas un saglabātu kontroli, doktors Velšs saka. „Kad pareizi izmanto, tu spēj pielāgot attiecīgo daudzumu kairinātajuma samazinātāja ar šiem izsmidzinātājiem, un tas netiks pārnests tavai partnerei,” viņš piebilst. Viņš saka, ka dažiem viņa pacientiem ir veicies ar produktu Promescent. (Doktors Velšs nav stīts jebkādā veidā ar šī produkta ražotāju.) Bet topi brīdināts: pārlieku samazināta jūtība var sagādāt grūtības ar erekcijas noturēšanu, viņš saka.

  1. Prezervatīva kontrole

Vairums lielo prezervatīvu ražotāju ražo ekstra biezu gumiju, kas darbojas kā jūtu mazinātājs, Morse saka. Meklē prezervatīvus ar nosaukumiem kā „extended pleasure” (no Trojan) vai „performax” (no Durex), kas ir smalki termini šim biezākajam prezervatīvu veidam.

  1. Tabletes

Daudzi vīrieši paķer kādu tabletīti, lai sasniegtu erekciju. Un Eiropā ir legālas zāles, kuras var tev palīdzēt palikt „stīvam” ilgāku laiku, doktors Velšs saka. Problema: ēdiena un zāļu administrācija (The Food and Drug Administration(FDA)) nav apstiprinājusi šo zāļu izmantošanu PB ārstēšanai ASV. Kāpēc? „Pat ja viss liecina, ka šīs zāles pamatā palīdz cīnīties ar pāragru ejakulāciju, FDA uzstāda augstu latiņu zālēm, kuras izmanto ne-dzīvībai bīstamo kaišu ārstēšanai,” doktors Velšs izskaidro. Lai gan tu varētu izmantot zāles „bez etiķetes”, lai cīnītos ar PB, vairums šo medikamentu ir antidepresanti, kuri varētu novest līdz garstāvokļa svārstībām vai citām blakusparādībām – paturot prātā, ka šādas zāles nevajadzētu izmantot ja vien tava snieguma problēma nopietni neietekmē tavu dzīvi, doktors Velšs saka. Viņš iesaka konsultēties ar dakteri, lai abspriestu šādu opciju.

  1. Jautā ekspertiem

Ja šķiet, ka esi izmēģinājis visu bez panākumiem, ir pienācis laiks abspriest savu problēmu ar seksuālu disfunkciju speciālistu, iesaka doktors Velšs. „Daudzas no šeit minētajām ārstēšanās metodēm, ko abspriedām ir diezgan izaicinošas, kuras speciālisti var palīdzēt labāk pielietot.” Viņš iesaka jautāt savam ārstam,lai tevi nosūtītu pie urologa, kurš varētu vai nu tevi pats izārstēt vai nodot tevi atbilstošajai personai. „Viņš vai viņa palīdzēs tev pieiet tam praktiski un pragmātiski,” doktors Velšs saka, piebilosto, „Tas nav par kontaktēšanos ar iekšējo sevi. Tas ir, lai tu izstrādātu fizisku vai mentālu mehānismu, kas palīdzēs izvairīties no pāragras ejakulācijas.”

 

Avots: menshealth.com 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment