Kā noslēpt smagās nakts pēdas nākamajā rītā?

Iepludini kofeīnu savās vēnās

Jā, senā, labā draudzene- kafija. Tā dos tavam solim pavisam citu ritmu un arī paātrinās tavu asinsriti, kas ļaus ieplūst sārtumam tavā sejas ādā. Pētījumi arī ir pierādījuši, ka kafija mazina tumšos lokus zem acīm, kā arī, no nebeidzamiem smiekliem iegūtās, “vārnu kājiņas”. Tomēr, jāatceras dzert pietiekami daudz ūdeni, jo kafija veicina organisma dehidrēšanos.

Neaizmirsti par ūdeni

Sākumā varbūt tavas acis var izskatīties piepampušas un tādas, kurām noteikti nevajag vēl papildus šķidrumu, bet ap pusdienlaiku, tavs organisms ļoti labi būs sajutis dehidrēšanos. Tava āda kļūst sausa un tavi piepampušie “maisiņi” zem acīm, it kā izkalst. Tāpēc, neaizmirsti uzklāt mitrinošu sejas losjonu, jo tas būs liels palīgs ādas mitruma atjaunošanā.

Dodies uz virtuvi

Nomizo nevārītu kartupeli, sarīvē to, ieliec kādā auduma gabaliņā, nogulies un uzliec šo mutautiņu ar sarīvēto kartupeli sev uz acīm. Atstāj šo masu sev uz acīm aptuveni 15 minūtes. Iekaisuma novēršanas dotības, kartupeli ļauj noņemt no acīm sārtumu un kairinājumu. Šis vairāk izklausās pēc tavas vecmāmiņas sentēvu metodes, bet to ir vērts pamēģināt!

Uztaisi sev tēju

Līdzīgi kā kartupelis, darbojas tējas maisiņi. Uzvāri kumelīšu, zaļo vai melno tēju, izņem tējas maisiņus ārā no ūdens, ļaujot tiem atdzist. Tad ietin šos maisiņus kabatlakatiņā, lai nenosmērētu savas drēbes. Nogulies uz muguras un uzliec šos maisiņus uz acīm, paliekot šādā pozīcijā 5-15 minūtes. Tanīni šajās tējās savelk ādu ap acīm, ļauj tai izskatīties svaigākai un stingrākai.

Avots: menshealth.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment