Kā tu nemanot atgrūd sievietes


1. Tu nekad tā īsti neesi izpratis sievietes

Cilvēki pavada mēnešus un gadus, lai mācītos, piemēram, vēsturi, biznesu, zinātni, bet, kad runa ir par mīlestību, mēs uzskatām, ka tas nekas tāds, par ko būtu jāiemācās kādas specifiskas lietas. Mēs neveltām pietiekami daudz laika, lai analizētu, pārdomātu un saprastu.

2. Tu pārāk daudz uzmanības pievērs sev

Tā nu tas bieži vien ir – vīriešu pārāk daudz domā par sevi, aizmirstot padomāt par otru cilvēku. Randiņi nav paredzēti tam, lai tu varētu izrādīties, bet gan tam, lai tu iepazītu sievieti, kura tev ir iepatikusies. Un tas ir laiks, kad jūs abi varat saprast, vai saderat kopā.

3. Tu neuzstādi viņu par prioritāti

Ļoti liela daļa vīriešu uzskata, ka karjera, darbs un citi pienākumi tiek nostādīti augstāk par attiecībām ar savu sievieti. Protams, tas nenozīmē, ka tev ir jāatsakās no savas karjeras, bet gan vienkārši jāatbrīvē īpaši brīži, ko pavadīt kopā ar savu sievieti – izplāno randiņu vakarus vai jebko citu, kas jūs satuvina!

4. Tu esi nekonsekvents

Sievietes ļoti labi to pamana – vienu dienu tu vēlies būt šajās attiecībās pilnībā, un jau nākamajā dienā tu esi kaut kur nozudis. Sievietes augstu vērtē stabilitāti, tādēļ ir svarīgi, lai tu sapratu, ko pats vēlies. Un – runā ar viņu! Ja tev viņa patīk, saki to, ja nepatīk, to arī pasaki! Sievietēm patīk tiešums.

5. Tu pārāk koncentrējies uz to, kā viņa izskatās

Bieži vien vīrieši sievieti izvēlas tikai izskata un ģērbšanās stila dēļ, un vēlāk nepievērš uzmanību tam, kāds šis cilvēks ir iekšēji. Jā, viņa var būt skaista, bet tas nenozīmē, ka viņai ir arī tāda personība. Neiekrīti uz šo āķi – iepazīsti cilvēku no iekšienes, jo tas tomēr ilgtermiņā ir svarīgākais.

Avots: www.goodmenproject.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment