Kādēļ vīriešiem būtu jābūt tiem, kuri randiņos izmaksā?

1. Laiks, kas mums jāpavada pie spoguļa, cenšoties sataisīties, nav joka lieta

Būsim reāli – visticamāk, ka tu ātri esi ieskrējis dušā, izlaidis caur matiem mīļāko želeju, izvēlējies 1 no 3 iespējamajiem apģērbu gabaliem un izgājis ārā no mājas. Pat, ja pastāv iespējamība, ka esi piedomājis pie tā, kas tev ir mugurā, tas noteikti ir daudz vieglāk, nekā to dara sievietes.

Sievietēm visa gatavošanās randiņam sākas jau no paša rīta – mati pareizi jāizmazgā tā, lai tie stāvētu ideāli. Par pareizā apģērba izvēli pat nav jēgas runāt – tur tiek ieguldīta vismaz stunda laika, kamēr viņa izvēlas, kas šim vakaram būs vispiemērotākais.

Un vēl jau pastāv iespējamība, ka tu vēlēsies palikt pie viņas, tādēļ ir jāsakārto visa māja. Un kas arī nozīmē to, ka ir jāsakopj viss savs ķermenis – un tā kārtīgi!

2. Izskatīties tik labi maksā DAUDZ!

Nākamā lieta, par ko vīrieši neaizdomājas un sievietes nevēlas atzīt, ir tas, cik daudz naudas ir nepieciešams, lai izskatītos labi. Un tā ir viena no lietām, kas tiek novērtēta vismazāk – daudzkārt par to arī tiek pārmests.

Kosmētikas iegādāšanās, viss, kas nepieciešams, lai sieviete pēc dušas smaržotu lieliski – matu sakārtojums, matu krāsa, manikīrs, pedikīrs,.. šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Un iedomājies, cik tas viss kopā maksā! Un visticamāk, ka pirmajā randiņā viņa būs iegādājusies kādu jaunu apģērba gabalu, lai tikai iepriecinātu tevi – un vai tad tādēļ viņa nav pelnījusi, lai par vakariņām samaksātu tu?

3. Sievietes dzemdē bērnus – jā, tieši tā!

Protams, ja nesen esat sākuši tikties, par to vēl nav jādomā. Tomēr, ja attiecības jau ilgst kādu laiku un ir kļuvušas nopietnas – domā par nākotni. Sievietes ir tās, kurām nākas piedzīvot un paciest visvairāk no visa, ko sagādā attiecības. Jā, tā varbūt ir pārāk tāla aizdomāšanās, bet tomēr..

 

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elvis Skrastins</cite>

    Pirmo reizi tik leilu sūdu lasu 😀 autorei pilnīgi jumts aizbraucis 😀

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kurā klasē kautko tik debīlu stāsta? 😀 😀

  • <cite class="fn">janka</cite>

    Ja tu, suka, cierē uz veča maku, tad tev arī jātaisās, un paduses, un peža jāskuj!
    Jo tu jau domā, ka viņš pēc tam maksās par visam tavām dārgajām procedūrām, bet, nebūtu jau slikti, ja viņš samaksātu jau pirms pisiena, jo tu tak tāda skaista un sakopta esi aplaimojusi viņu ar savu klātbūtni…

  • <cite class="fn">ун</cite>

    Sievietes ir tās, kurām nākas piedzīvot un paciest visvairāk no visa, ko sagādā attiecības.
    Varbūt varētu uzskaitīt tās nežēlīgās ciešanas no attiecībām,kādu nav vīriešiem ?
    Pietiek vienreiz rakstīt tikai virspusējus virsrakstus,viss ir japamato.

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Katrs dzimuma pārstāvis skatās no savas puses un dramatizē. Es atkal gribētu teikt ka vīrieši ir tie pret kuriem pasaule izturas nežēlīgāk, atsevišķās situācijās nolemj bojāeju vai dod pēdējo iespēju izglābties, iet karadarbībās. Un , diezvai, tas ir maigāk un žēlsirdīgāk kā dzemdēt bērnus vai pavadīt ilgāku laiku uzpucējoties. Ne visas sievietes pucējās ilgi, bet izskatās labi tāpat. Ne izskatā ir skaistums, bet raksturā, iekšējā attieksmē pret sevi un pasauli, kad tas pietrūkst tad to kompensē ar pārspīlētu pucēšanos.

Leave a Comment