Kāpēc ar seksu vajadzētu nodarboties KATRU DIENU?

Sekss atbrīvo no stresa. Ja tev darbā ir bijusi gara, nogurdinoša diena vai arī vienkārši jūties nomākts, sekss palīdzēs nomierināties un atbrīvoties no stresa. Seksa laikā ķermenis ražo dopamīnu, endorfīnus un oksitocīnu, kas kopā ļauj nomākt stresu, tas arī paaugstina dabiskās laimes līmeni.

Diezgan izbaudāms treniņš. Kad daudzi no mums saskaras ar vārdu “treniņš”, mēs saraujamies šausmās, cik daudz tas no mums prasa. Vienīgi ne gadījumā, kad runa patiesībā ir par seksu. Seksa laikā mūsu ķermeņi nepārtraukti piedzīvo fizioloģiskas pārmaiņas, kas ir līdzsvarā ar parastu treniņu. Tas nozīmē, ka, ja tev nedēļas laikā sekss ir kaut vai 3 reizes, gada laikā tu ar to sadedzini 7,500 kaloriju! Un tas ir tieši tas pats, kas noskriet 75 jūdzes.

Tas uzlabo tavu imūnsistēmu. Pētnieki no Pensilvānijas universitātes izpētīja, ka studentiem, kuriem sekss bija vismaz divas reizes nedēļā, bija augstāki antivielu rādītāji, nekā tiem studentiem, kuriem seksa nebija vispār. Diezgan jautrs veids, kā uzlabot savu veselību!

Sekss samazina asinsspiedienu. Pat ja tas ir tikai “ātrais sekss”, tas tik un tā uzlabos tavu asinsspiedienu. Sekss samazina diastolisko asinsspiedienu – vari pasekot tam līdzi!

Sekss atbrīvo no sāpēm. Ja tev kaut kas sāp, tad sekss var būt labākas zāles par aptiekā nopērkamajām. Un ne tikai tūlītējā sāpju gadījumā būtu jānodarbojas ar seksu – tas darbojas arī kā profilaktisks pasākums – tie pāri, kuri biežāk nodarbojas ar seksu, retāk piedzīvo tādas sāpes, kā, piemēram, galvassāpes un pat migrēnu.

Sekss samazina vēža risku. Sevišķi vīriešiem – regulārs sekss samazina risku attīstīties vēža šūnām. Pētījumi arī ir pierādījuši, ka vīriešiem, kuri mēneša laikā nodarbojās ar seksu vismaz 21 reizi, pastāvēja daudz mazāka iespēja saslimt ar prostatas vēzi.

 

Avots: www.lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment