Kad glābēji ieradās izsaukuma vietā, viņi nespēja noticēt savām acīm… Kas tāds vēl nebija redzēts…

 

Vienā no guļamrajoniem uz daudzdzīvokļu mājas 10. stāva balkona tika pamanīts kails vīrietis. Viņš vēlējās aizmukt no nozieguma vietas, taču iestrēga.

Izrādījās, ka sieva, vīra prombūtnes laikā, nolēma mazliet izklaidēties ar kaimiņu, bet, diemžēl viņas uzticīgais vīrs atgriezās mājās nedaudz ātrāk. Pa to laiku, kamēr sievietes vīrs vēris vaļā durvis, nelaimīgais Kazanova nolēmis mukt uz savu dzīvokli, lienot pāri balkonam, bet, kamēr to darījis, neveiksmīgi iesprūdis.

Izglābt kailo mīlnieku devās glābēji. Kura ķermeņa daļa bijusi iesprostota loga rāmī, glābēji neatklāj, tādēļ sabiedrībā radās dažādi uzskati par notikušo.

Šī diena noteikti uz ilgu laiku paliks vietējā donžuāna atmiņā, kā arī kalpos viņam par mācību turpmāk dzīvē. Ja arī Jums likās šis stāsts interesants un smieklīgs, tad sniedziet iespēju pasmieties arī saviem draugiem, un, kas zina, mēģināt nepieļaut ko tādu savā dzīvē!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ko</cite>

    Ļoti tikli glābēji.Pliku d.rsu nekad nav redzējuši.

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment