Kad “veselīgs” dzīvesveids un virtuālā pasaule pārņem veselo saprātu jeb 5 gadījumi, kad bērni cieta vecāku fanātisma dēļ

2.Vecāki vegāni, kas bērnu baroja ar tomātu sulu un ūdeni

Ģimene, kuras dzīvesveida dēļ, tika atņemti divi viņu bērni, laida pasaulē trešo bērnu, kurš nomira 9 mēnešu vecumā no bronhopneimonijas. Mazulītei nobadināšanas rezultātā  (9 mēnešu vecumā viņa svēra nedaudz vairāk kā jaundzimušais: 4,9 kg) bija ļoti vāja imunsistēma un viņa saslima ar bronhopneimoniju. Ģimene, apsekošanas rezultātā jau vairākas reizes saņēma aizrādījumus par mazuļa stāvokli un tika nosūtīti uz slimnīcu. Dienu pirms meitiņas nāves, vecākiem slimnīcā teica, ka meitas stāvoklis ir kritisks – viņa nav vienkārši saaukstējusies, bet viņai ir bronhopneimonija (plaušu karsoņa paveids) un viņa ir nobadināta un ir nepieciešama tūlītēja intravenoza barošana. Vecāki teica, ka padomās par to uz brīdi un aizgāja no slimīcas. Mazulīte nākamajā dienā nomira. Tiesa piesprieda abiem vecākiem sabiedriskos darbus 3 gadu garumā, jo tiesnesis uzskatīja, ka laulības anulēšana, 2 bērnu izņemšana no ģimenes un jaunākā bērna nāve jau ir pietiekams sods.

3.Pāris, kas aizrāvušies ar video spēlēm nobadināja savu mazuli, kamēr rūpējās par virtuālajiem bērniem

Korejiešu vecāki tik ļoti aizrāvās ar videospēli Prius, kur viņiem jārūpējas par virtuāliem bērniem, ka nonāvēja paši savējo. Viņi katru dienu pirms aiziešanas uz interneta kafejnīcu, iedeva savam 3 mēnešus vecajam mazulim pudelīti ar pienu, ar domu, ka viņš pats paēdīs, kad būs izsalcis. Viņi nepieviersa uzmanību mazuļa vizuālajam tievumam un vienu dienu, atgriežoties no interneta kafejnīcas, atrada to mirušu. Vecāki izsauca policiju, sakot, ka nav vainīgi sava bērna nāvē. Autopsija parādīja, ka mazulis ir nomiris badā. Liktenīgajā brīdī mazulis svēra 2,49 kg, kas ir par kilogramu mazāk kā piedzimšanas brīdī.

4.Māte, kas ārstēja savu bērnu ar pieneņu tēju un oregano eļļu

Šī māte netic mūsdienu medicīnai,  viņa savu dēlu ārstēja ar homeopātisku līdzekļu palīdzību. Viņa dzīvoja pārliecībā, ka ekoloģisks dzīvesveids ir veselības garants. Kad viņas dēls saslima ar streptokoku infekciju (“uz aci” izpaužas līdzīgi kā tonsilīts un angīna), viņa to ārstēja ar pieneņu tēju un oregano eļļu. Kad dēlam palika tikai sliktāk, dienu pirms viņa nāves, viņa tomēr nolēma viņu vest uz slimnīcu, bet tad jau bija par vēlu – vairāki dēla iekšējie orgāni jau bija pārstājuši darboties. Viņu arestēja. Tiesā viņas aizstāvība tika novājināta brīdī, kad atklājās, ka iepriekš viņa tomēr dēlu ir ārstējusi ar antibiotikām, kad tam ir iekodis zirneklis. Viņas sodu mēs vēl nezinām, tā ka tiesas process turpinās vēl joporjām.

5.Vecāki, kas neatbalsta mūsdienu medicīnu

Vecāki paši kopš bērnības bija radināti pie ārstēšanās ar homeopātiskiem līdzekļiem un nolēma tāpat audzināt arī savu meitu tā kā pašiem nekādu veselības problēmu nav. Viņi ir no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka vakcīnas apdraud dzīvību un mūsdienu medicīna padara cilvēkus atkarīgus nevis ārstē. Kad viņu meita saslima ar auss iekaisumu, tad meitenīte tika apārstēta ar homeopātiskiem līdzekļiem – dažādām tējām un kompresēm. Meitenītes veselības stāvoklis no tā neuzlabojās un jau pēc neilga laika viņas ķermeņa temperatūra sasniedza 39,4 grādu temperatūru un viņa vēma. Ausī izveidojās abscess, kas plīsa, aptuveni 5 dienas meitenīte mocījās ar tekošām strutām no auss, milzīgo temperatūru un vemšanu, kamēr vecāki viņai deva tikai homeopātiskos līdzekļus ārstēšanai. Māte nolēma vest meitu uz slimnīcu brīdī, kad tā pārstāja elpot un viņai nezidevās ar sirds masāžu un elpināšanu viņu atdzīvināt. Slimnīcā meitenīte nonāca jau mirsui un ārsti vairs nevarēja palīdzēt. Autopsija atklāja, ka meitenīte bija saslimusi ar streptokoku izraisītu vidusauss iekaisumu, no kā izveidojās abscess. Ja vecāki būtu atnākuši laikus, tad ārstēšanai būtu pieticis ar antibiotikām. Abi vecāki tika arestēti un tiesā viņi atzina savu vainu. Tiesa piesprieda tēvam 4-26 mēnešus cietumā, bet mātei 16 mēnešus nosacītā soda.

Lasi vēl: Vecāki izpildīja dēla pēdējo vēlēšanos par īpašām bērēm. Viss internets asarās.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment