Kādām gatavošanas prasmēm tev noteikti vajadzētu piemist

Šīm 10 svarīgajām virtuves iemaņām vajadzētu piemist visiem vīriešiem, ar kuriem sievietes labprāt satiktos.

Pārzini virtuves piederumus!

Tev būtu jāpārvietojas pa virtuvi tā, it kā tu zinātu, ko dari. Tev noteikti jāzina, kuru nazi jāizmanto konkrētu ēdienu sagriešanai un kā šis nazis pareizi jātur. Gaļas nazis nav paredzēts maizes sagriešanai. Vīrietis, kurš zina atšķirību, izskatās krietni iespaidīgāks un mazāk ticams, ka viņš sagriezīsies. Neatliekamās palīdzības uzgaidāmā telpa nebūt nav pievilcīga.

Pagatavo labu kafiju!

Lai arī kur tu būtu pamodies, tev būtu jāmāk uzvārīt kafiju, nejautājot, kur tējkannā jālej ūdens. Šī gluži neskaitās kā ēst gatavošana, bet tā ir augstu novērtēta prasme; pat tad, ja kafija nav baudāma, bet tā dos enerģiju atlikušajai dienai.

Iemācies gatavot kārtīgu omleti, jo olu kultenis vēsta, ka esi iesācējs

Ikviens māk pagatavot olu kulteni. Ja vēlies izcelties, tev jāmāk pagatavot ideāla omlete kombinācijā ar kafiju.

Pagatavo augstāka līmeņa zupu!

Tev noteikti nāksies pieredzēt to, ka tava mīļotā meitene saslimst. Un kad tas notiek, nav nekā labāka par mājās pagatavotu zupu. Vienalga, vai tā ir vistas vai nūdeļu, tev jāmāk pagatavot vismaz viena kārtīga zupa.

Pagatavo gaļu jebkurā vietā!

Grils, cepam panna, krāsns vai ugunskurs: tev jāmāk cept gaļa pie jebkuriem apstākļiem. Ja vēlies būt gatavs visam, apgūsti gaļas pagatavošanu.

Pankūku vai vafeļu pagatavošana

Nekas svētdienas rītā neiepriecina vairāk par gardām pankūkām vai vafelēm. Nav labāka veida par šo, kas palīdzēs tev iekarot viņas sirdi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment