Kādēļ sieviešu krūtsgali tiek slēpti, bet vīriešu – ne?

Sieviešu krūtis tiek uzskatītas par neķītrām, piedauzīgām un netiklām. Tās nav atļauts kailas reklamēt sociālajos medijos – tas ir pretlikumīgi ļoti daudzās valstīs.

Tomēr vīrieši var darīt to, ko paši vēlas. Mierīgi novilkt kreklu, ievietot bildes, kur ir redzami vīriešu krūtsgali – par to nekas netiek teikts.

Pirms 75 gadiem bija aizliegts rādīt gan sieviešu, gan vīriešu krūtsgalus, bet 30-tajos gados vīrieši laimēja tiesības novilkt savus kreklus.

LifeMag

Gandrīz pusgadsimtu sievietes centās izcīnīt kaut kādas tiesības. Šodien ārzemēs ir atļauts topiņus novilkt tikai 36 štatos. Tomēr tas vēl aizvien nav pilnībā atļauts, piemēram, atrodoties uz piepildītas ielas. Nūdistu pludmalēs – droši, tomēr sieviešu krūstgali vēl aizvien tiek uzskatīti par netiklu lietu.

Protams, ne visas sievietes vēlētos rādīt savus krūtsgalus plašākai sabiedrībai, tomēr šis jautājums laikam nekad netiks atklāts, kādēļ vīriešu krūtsgali ir pieņemamāki, nekā sieviešu?

Avots: www.menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vai ne</cite>

    Tas tiešam ir netaisnīgi…dažam labam vīrietim, krūtis ir pat lielākas kā dažai labai sievietei…

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Dīvaini gan.Pašas krūtis sieviete drīkst rādīt,tikai ne krūts galiņus.Stulbuma kalngals! Tas ir tas pats kā slēpt degunu fotografējot seju.Tās taču ir neatņemamas sastāvdaļas! Un nekā piedauzīga taču tur nav.

  • <cite class="fn">G</cite>

    Nu bet tas taču skaidrs,sieviešu krùtsgali ir atklata erotiskā zona,vīrietiem tā nav tik izteikta.Tas ir tas pats kas vīrietim rādìt savu locekli.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Interesanti skan:,,ārzemēs, 36 štatos.,,Ar precizēšanu raksta autori neaizraujas.Ka tik kaut ko uzķēpāt,sākam tuvoties ,,ārzemju stulbistiem,, , kuri tālāk par saviem štatiem neko nezina.

Leave a Comment