Kādēļ Tava mīļotā negrib nodarboties ar orālo seksu?

  1. Tu saķer viņas galvu

Visbiežāk dzirdētās sūdzības no sievietēm, par orālās baudas sniegšanu vīrietim, ir tas, ka vīrieši “palīdz” kustināt sievietes galvu, apķerot to ar savām rokām. Par spīti pornogrāfijā atrodamajiem materiāliem, ka sievietes ir sajūsmā par šādu situāciju, lielākā daļa tomēr nepriecājas par šādu pavērsienu. Tā vietā, lai saķertu sievietes galvu kā futbola bumbu, izsaki komplimentus par to ko viņa dara un vienkārši baudi.

  1. Informē draudzeni par notiekošo

Nedaudzas sievietes priecājas par spermu savā rīklē, ja tas tas viņām nāk kā pārsteigums. Vienmēr pirms tam vajadzētu noskaidrot vai konkrētajai dāmai patīk norīt un gādīgi būtu arī pabrīdināt pirms pašas ejakulācijas, ka tas notiks. Ja tava partnere nav ieinteresēta norīšanā, tad jautā, vai drīksti “pabeigt” uz viņas ķermeņa, un ar vārdu “ķermenis” nav domāta seja. Nav īsti pareizi domāt, ka tavai partnerei noteikti patiks jebkas ko tu izdarīsi ar savu spermu.

  1. “Dots devējam atdodas”

Nedzīvo pēc tāda principa, ka tikai vīriešiem ir šī privilēģija uz orālo seksu. Ja tu pats neesi gatavs orālās baudas sniegšanai vai pietiekami bieži to nedari, tad negaidi, ka tava partnere jebkurā brīdī tev vēlēsies to sniegt. Tad arī tev būtu jāapgūst orālā seksa māksla jeb saprast kā sniegt baudu arī savai partnerei.

  1. Nolaidība dzimumorgānu zonas kopšanā

Rūpējies par savu ģenitāliju higiēnu, kā arī parūpējies, lai tavs loceklis nepazūd “mūža mežu” apmatojumā. Nav nepieciešams uzreiz steigties uz vaksāciju, bet apmatojuma apgriešana noteikti būs tikai bonuss tev. Apmatojums arī sevī uzsūc dažādus aromātus, kuri nav īpaši aicinoši uz orālās baudas sniegšanu.

  1. Tu esi pārāk lēns

Ja orgasma sasniegšana tev aizņem 10 minūtes vai vairāk, tad partnere, pēc šāda orālā seksa maratona var sakautrēties un pieņemt, ka viņai vienkārši nesanāk tev sniegt baudu. Lai to labotu, veiciet ilgāku priekšspēli vai atļauj viņai atpūsties orālā seksa starplaikā.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jana</cite>

    Slikti,ja cilvēki nezin,priekš kam dieviņš cilvēkam katru caurumu ir devis…

    • <cite class="fn">Hans</cite>

      Slikti, ja cilvēks ir aprobežots un dzīvo pēc padomu laika principiem.

    • <cite class="fn">Arābika</cite>

      Pilnīgi piekrītu Janai.

    • <cite class="fn">zane</cite>

      Pievienojos Janai. Par padomju domāšanu to sauc tikai vīrieši, kas grib, lai sievietes nu tik viņus apmierina visos veidos. Ir daudz lieliski un dabiski veidi kā gūt 100x lielāku baudu, bez tik pazemojošām un stulbām metodēm.

      • <cite class="fn">udiitis</cite>

        kaadas te vissas aprobezotas… vai vai lai tik gaisminu izsledz pirms nogerbjos….. bet tajaa pasaa laikaa sez pie sadiem staastiniem un fantazeee…..

      • <cite class="fn">Ewa</cite>

        Esmu sieviete, kurai orālo seksu patīk sniegt, nevis saņemt. Ak tu mūžs, kas tad es tagad skaitos – vieglas uzvedības sieviete vai grēciniece? Cilvēkiem vajadzētu mazāk līst citu guļamistabās un kaunināt par to, kas patīk citiem.

  • <cite class="fn">Dzintra</cite>

    Kurš idiots to visu raksta? Vai zilajiem vīriešu pietrūcis???

  • <cite class="fn">lel</cite>

    pārāk lēns? varbūt vnk nejēdz normāli to darīt 😀

  • <cite class="fn">Ēriks</cite>

    Manā dzīvē ir bijušas daudzas sievietes!Jebkura cilvēka ķermeņa daļa nav ne sliktāka ne labāka.Ja skūpsti lūpas,tāpat vari skūpstīt un sūkāt pēdas,gurnus un to,kas starp gurniem!Visas mīlējās,ņēma mutē,un es darīju to pašu!Bija pilnīgs harmonisks kaips un saprašanās!

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko izveidojuši Latvijas matemātikas entuziasti. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment