Kādi mīnusi ir katrai Zodiaka zīmei attiecībās? Izlasi, lai zini kā novērst saspīlējumu attiecībās!

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Ir zināms, ka Vērši ir ietiepīgi un ļoti noslēpumaini cilvēki. Līdzko salauzīsiet šo spēcīgo ārējo čaumalu, kurā viņi sevi ir ievietojuši, jūs uzreiz uzzināsiet, ka viņi patiesībā ir apsēsti ar panākumiem.

Tajā nav nekā slikta, līdz tas sāk ietekmēt apkārt esošos cilvēkus. Apkārt esošos cilvēkus, maigi sakot, atbaida tas, ka Vēršiem viss vienmēr rit pēc “vai nu viss būs tā, kā es gribu, vai nenotiks vispār”.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņu lielākā nepilnība – nežēlība. Nav tā, ka viņiem par visu ir vienalga, taču viņiem ir ārkārtīgi grūti izrādīt citiem līdzjūtību.

Viņi šķiet auksti un bezjūtīgi, taču reti kad speciāli tā uzvedas. Tas viss var atbaidīt partneri, jo ar Dvīņiem ir ļoti grūti veidot attiecības.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži ir ļoti, ļoti jūtīgi. No vienas puses, tas ir ļoti labi, jo viņi šo īpašību attīsta arī savās attiecībās, veidojot tās jutekliskas, maigas un mīlošas.

Taču šīs īpašības dēļ viņi ir tendēti visu uzņemt pārāk asi un tik pat asi uz visu arī reaģē.

Lauva (23. jūlijs – 23. augusts)

Lauvām nepieciešama ļoti liela uzmanība, un ne tikai attiecībās no sava partnera, bet no visas dzīves kopumā. Attiecības ar Lauvu ir aizraujošas, taču ļoti nogurdinošas.

Viņiem nemitīgi nepieciešamas uzslavas un lauri. Lai veidotu attiecības ar Lauvu, būs nepieciešams ļoti daudz enerģijas.

Jaunava (24. augusts – 22. septembris)

Jaunavas ir ļoti kritiski noskaņotas, un tas galu galā var nopietni bojāt pāra attiecības un savstarpējās jūtas. Viņi vēlas, lai viss vienmēr būtu ideāli, tādēļ bez minstināšanās norādīs savā partnerī visas nepilnības un to, kas viņiem nepatīk un partnerim būtu jāmaina. Jaunavas vienmēr vēlēsies saglabāt savus augstos standartus.

Ir ļoti grūti just savas vērtības, ja tiekaties ar Jaunavu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Patiesībā Svari ļoti veiksmīgi vienmēr veido attiecības. Taču arī viņiem ir savas nepilnības, kā jau visiem. Ja runa ir par attiecību veidošanu, tad ar Svariem tās ir pašas labākās. Svari – jūs esat ideāli!

Skorpions (23. oktobris – 22. novembris)

Lieta tāda, ka Skorpions agri vai vēlu jums iedzels. 100%, ka viņi to izdarīs emocionāli!

Viņiem bieži rodas problēmas, kas saistītas ar viņu pienākumiem/ tuvību, tādēļ viņi nesaprot, kā veidot attiecības.

Viņiem ir ārkārtīgi grūti uzticēties cilvēkiem, tādēļ viņi nemitīgi gaida to brīdi, kad jūs viņus nodosiet. Tieši tādēļ viņi mēdz to izdarīt pirmie.

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki ir ļoti neatkarīgi, tādēļ reizēm viņiem ir bail savu attiecību dēļ zaudēt brīvību.

Partneri var kaitināt tas, ka Strēlnieki ir tendēti visu vienmēr kontrolēt.

Viņiem nemitīgi nepieciešams, lai būtu kaut kas spontāns, tādēļ pastāv ļoti liela iespēja, ka viņi jūs pametīs, lai dotos tālāk dzīvē vieni paši.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Mežāži mēdz būt ļoti garlaicīgi. Viņi ir ļoti atbildīgi un mērķtiecīgi, tādēļ reizēm ar viņiem kopā var būt ļoti garlaicīgi. Tieši tādēļ – aiziet! Mēģiniet paši attiecības padarīt daudz interesantākas.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 18. februāris)

Ir grūti attiecībās ar Ūdensvīru justies komfortabli.

Viņi ir viens liels noslēpums, tādēļ jūs nekad nezināsiet, ko viņi patiesībā jūt. Visbiežāk attiecībās ar Ūdensvīru jūs būsiet nemitīgā nedrošībā un jums vienmēr būs daudz un dažādi jautājumi.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Neskatoties uz to, ka Zivis šķiet ļoti romantiski, viņi bieži vien mēdz vienkārši pazust, nevienam neko nesakot.

Viņi ir pārāk dziļi iegrimuši savās ilūzijās, tādēļ brīdī, kad realitāte nesakrīt ar viņu ilūzijām, Zivis vienkārši mēdz pazust. Uz viņiem ir ļoti grūti paļauties.

Jūs piekrītat šim visam? Ja jā, tad noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Lasi vēl: Uzzini, kādas būs attiecības ar katru no horoskopa zīmēm! Šeit atradīsi arī seksīgākās viņu īpašības!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment