Kāds izvērtās Kristīnes liktenis, kura 20 gadu vecumā adoptēja 5 savus brāļus un māsu

Jevtušenko ģimene. Dzīve šodien

Jevtušenko ģimene dzīvo no naudas, ko valsts piešķir Kristīnei. Tas noteikti nav daudz, bet Kristīnei kopā ar brāļiem un māsu ir dārzeņu dārzs, kurā viņi audzē augļus un dārzeņus. Tā ir laba palīdzība. Un palīdz gādīgi, laipni cilvēki: viņi sūta drēbes bērniem, grāmatas un citas nepieciešamās lietas.

Tagad Kristīne sapņo par pārcelšanos kopā ar bērniem uz kādu lielāku Krievijas pilsētu, kur tuvumā būs skola un dažādas attīstības un izaugsmes iespējas. Meitene neatmet sapni turpināt studijas un iegūt izglītību.

Lasi arī: Vai vēl atceries Končitu Vurstu? Tagad diezvai tu viņu uz ielas atpazītu

Ambiciozā Kristīne plāno iegādāties automašīnu, lai būtu vieglāk un ātrāk pārvietoties un sekot līdzi visam. Nākotnē viņa vēlas pabeigt frizieru kursus un izmēģināt sevi arī šajā profesijā.

Man ir tikai viens sapnis – nolikt bērnus uz savām kājām un dot viņiem izglītību. Bez manis viņiem nav neviena.” Kristīne saka intervijā.

Vai jūs domājat, ka Kristīna rīkojās pareizi, adoptējot sešus bērnus? Vai arī ar šo darbību viņa vienkārši izsvītroja savu personīgo dzīvi. Rakstiet komentāros.

Avots: ZEN Yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment