Kāds treniņš ir piemērots tieši tavai horoskopa zīmei!

AUNS – personīgie treniņi

Auniem piemērotākie būs personīgie treniņu, jo tas ļaus viņiem būt uzmanības centrā, bet tajā pašā laikā nebūs ne ar vienu jāsacenšās. Auniem ir tiek liels sacensību gars, ka nereti, mēģinot uzvarēt, aizmirst par savām spējām un savas vajadzības atstāj novārtā, tāpēc Aunam labākam treniņu rezultātam jātrenējas 1:1 ar treneri.

VĒRSIS – kardio treniņi

Vērši patiesībā ir gana aktīvi cilvēki, taču tajā pašā laikā ļoti jutekliski. Astrologi iesaka jutekliskumu vērst dejā. Vēršiem ieteicamas latīņu dejas.

DVĪŅI – augstas intensitātes intervālu treniņi

Dvīņiem ir ļoti mainīga daba, kas nozīmē, ka vienveidīgi treniņi viņiem ātri apniks. Augstas intensitātes intervālu treniņi Dvīņiem būs visefektīvākie – tā kā tie nav garlaicīgi un ļaus “izlikt” visu fizisko enerģiju, kamēr uzkrāsies emocionālā enerģija.

VĒZIS – grupu nodarbības

Vīrieši reti kad apmeklē grupu nodarbības, jo uzskata, ka tā ir “sieviešu padarīšana”, bet grupu nodarbības nenozīmē tikai aerobiku vai pilates. Tie var būt gan āra gan iekštelpu treniņi – ideāli piemērotas vēžiem-vīriešiem ir TRX, crossfit un velo nodarbības. Vežiem patiesībā patīk atrasties sabiedrībā vēl vairāk, ja apkārt ir domubiedri.

LAUVA – visu muskuļu grupu apkopojošie treniņi

Lauvas ir apveltītas ar lielu gribasspēku, un viņās mīt sacensības gars. Lauvās ir pietiekoši liela motivācija, lai nodotos visu muskuļu grupu treniņam. Viņas nepagurs arī pēc stundas ilga spēka treniņa.

JAUNAVA – “barre” vingrinājumi

Jaunavai patīk atrasties savā vidē, piemēram, mājās. “Barre” vingrinājumi ir ideāli paredzēti to pildīšanai mājās, jo nav nepieciešams daudz inventāra, pietiks, ja būs fitnesa bumba, pildbumba, fitnesa paklājiņš, regulējamas hanteles un kāda mēbele atbalstam. Šie vingrinājumi veidos stāju, uzlabos līdzsvaru un uzturēs muskuļus tonusā.

SVARI – kikbokss

Ņemot vērā, ka svari ir balansa zīme un viņiem visam ir jābūt līdzsvarā, tad kikbokss nodrošinās visa ķermeņa treniņu ar pietiekamu aktivitātes attiecību pret lielo adrenalīna devu.

SKORPIONS – skriešana

Skorpioniem ir nepieciešams treniņš, kurā viņiem būtu jākoncentrējas un sevi jāmotivē, bet tajā pašā laikā viņiem vajag izlikt uzkrāto enerģiju. Garo distanču skriešana viņiem ir ideāli piemērota.

STRĒLNIEKS – klinšu kāpšana

Strēlniekam ir pastāvīga vajadzība pamēģināt kaut ko jaunu un izkāpt no savas komforta zonas. Klinšu kāpšana būtu ideāli piemērota, jo katra klints un katrs kalns emocionāli sniegtu to, ko Strēlniekam vajag – darīt ko jaunu un sasniegt virsotni.

MEŽĀZIS – militārā stila treniņi

Mežāži tiecas pēc disciplīnas pat, ja pēc viņu rakstura tas tā nešķiet. Viņi no dabas lielākoties ir spēcīgi cilvēki, kuriem nosmērēt apģērbu dubļos nešķiet nekas traks. Ieteicams gatavoties tādām sacensībām kā “Stipro skrējiens”.

ŪDENSVĪRS – komandu sports

Ūdensvīri pēc dabas ir komandas spēlētāji, viņiem ģimene, radi, kolēģi un draugi ir vērtība un viņiem patīk iesaistīties dažādās aktivitātēs kopā ar viņiem. Tajā paša laikā konkurence tikai viņiem visu padarīs interesantāku.

ZIVIS- joga

Zivis ir ļoti garīgi cilvēki, kuriem ir vajadzīgs emocionāls un garīgs piepildījums. Joga būs pietiekami meditatīvs treniņš.

Lasi vēl: Kā zaudēt svaru saskaņā ar savu Zodiaka zīmi? Tev tas jāzina!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment