Kails vīrietis ieiet svešinieces mājā, pasaka “sveiki” un nokrīt no klints; Neticams notikums

Tikmēr sieviete piezvanījusi policijai. Dispečers lūdzis viņai pajautāt vīrieša vārdu, bet tas iebrucēju sadusmojis, un viņš izskrējis ārā pa durvīm dažus mirkļus pirms policijas ierašanās.

Kailais aizdomās turamais, kurš vēlāk identificēts kā 30 gadus vecais Stīvens Bērtons, mēģināja aizbēgt, pārrāpjoties žogam. Taču drīz pēc tam viņš noripojis no vairākus desmitus metru augstas klints, kas sākās aiz žoga.

dcscsd

 

Policisti noziedznieku atraduši karājamies no koka ar galvu uz leju, jo vīrieša potīte bija iesprūdusi starp zariem. Viņš joprojām bijis kails. Vīrieša atbrīvošanai bijušas nepieciešamas vairāk nekā trīs stundas.

Viens no policistiem medijiem stāsta: “Visu šo laiku Bērtons bija agresīvs un nevēlējās sadarboties.” Kādā brīdī viņš pat centās izvilkt rokas pistoli no kāda policista palīga maksts.

edcedcec

“Mēs strādājām pie tā, lai viņu nomierinātu,” apgalvo viens no policijas pilnvarotajiem Dvaits Džonsons. Viņš arī medijiem ziņo, ka aizturētais atradies stāvoklī, kas pazīstams kā “sakāpinātais delīrijs”, kas var rasties narkotiku iespaidā.

Bērtons ar vairākiem savainojumiem nogādāts slimnīcā un pēcāk arestēts. Policija viņam izvirzījusi apsūdzības par laupīšanu, nepiedienīgu uzvedību, uzmākšanos un pretošanos arestam.

https://www.youtube.com/watch?v=dbuW47UAXuY

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment