4 iemesli, kāpēc filmu pieaugušo ainas bojā tavu intīmo dzīvi

02-talking-reasons-movie-sex-ruining-sex-life-614971182-milosstankovic

2. Filmās aktieri saka īstos vārdus. Filmu varoņi seksa laikā saka to, kas tur tiešām iederas un izklausās varbūt pat uzbudinoši, turpretī dzīvē mēs lielākoties kautrējamies pateikt ko lieku, tāpat arī neķītro runāšanu paturam pie sevis, jo visdrīzāk kautrējamies. Vīrieši šajā jautājumā parasti ir klusāki nekā sievietes.

Lasi vēl: Šie 10 seksa likumi ASV pārsteidz ar savu muļķīgumu – #5 pilnīgs ĀRPRĀTS!

3. Filmās aktieri šķietami vienmēr ir gatavi seksam. Vienīgais, kas viņiem ir vajadzīgs, ir abpusējs, dziļš acu skatiens, un viņi ir gatavi – metas gultā, nereti aizmirstot par priekšspēli. Tāpat aktieri filmās vienmēr sasniedz orgasmu, turklāt abi vienlaicīgi un ātri. Dzīvē turpretī mums ir nepieciešams kaut nedaudz sakopt sevi pirms seksa, priekšspēle un, iespējams, arī palīgvielas, lai mazinātu iespējamu diskomfortu. Un tas vēl negarantē ne tikai vienlaicīgu orgasmu, bet arī orgasmu kā tādu.

4. Filmās aktieriem reti gadās misēkļi. Dzīvē mums seksa laikā var gadīties dažādas neērtas situācijas – kaut vai gāzu palaišana. Filmās viss šķietami ir tā izskaistināts, ka mums var sākt likties, ka tā ir norma.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment