Kāpēc kaķis izvēlējies tieši tevi? Tas atkarīgs no astroloģiskā mēneša!

VĒRSIS
kakis8
Vērša mēnesī kaķis atnesīs aizsardzību pret enerģētiskiem zaudējumiem, zagļiem, materiālu vērtību zaudēšanas, negatīvām emocijām.

Lasi arī: Uzdod vīrietim tikai vienu jautājumu, un attiecības uzlabosies

Ja kaķis parādījies šajā laikā, tas nozīmē, ka kāds tevi plāno aplaupīt vai uzsūtīt lāstu tavam īpašumam. Tas viss attiecas ne tikai uz dzīvokļiem un mājām, bet arī iestādēm un birojiem.

Starp citu, ja uztraucies par naudu, “Vērša kaķis” pilnībā spēj “uzlādēt” tavu maciņu, bankas kontu vai kredītkarti. Paglaudi kaķi ar šiem materiālās labklājības simboliem, lai tas patrinas ar muguriņu, paķersta ar ķepām.

DVĪŅI
Foto-Shutterstock
Kaķis, kas parādījies mājās Dvīņu mēnesī, atbrīvos saimniekus no sliktām saitēm un cilvēkiem, kuriem viņu mājas labāk neapmeklēt. Turklāt šis dzīvnieks lieliski ārstē galvassāpes un spēj uzlabot savu saimnieku atmiņu: tieši ar to tev pie auss nodarbojas četrkājainais dziednieks.

Skolēniem un studentiem “Dvīņu kaķis| palīdz sagatavoties ieskaitēm un eksāmeniem. Ja grūti iet mācībās, kaķim jāvelta vairāk uzmanības, jāparotaļājas ar to.

Caur rokām saņemsi pozitīvu lādiņu, un tas veicinās intelektuālās spējas.

VĒZIS
Foto-Shutterstock
Vēža mēnesī līdzīgi kā Vērša mēnesī ieradies kaķis palīdzēs tikt galā ar negatīvo enerģiju, kas saistīta ar īpašumeim.

Ja dzīvnieks ar savu klātbūtni tevi nolēmis aplaimot tieši šajā mēnesī, tātad mājās uzkrājušās daudzas lietas ar negatīvu vai stagnējošu enerģētiku. Droši met ārā visu no skapjiem tieši uz grīdas – lai mincis izvārtās kreklu un svārku uzkrājumā. Reizē arī pati sapratīsi, ko vērts paturēt, bet no kā labāk atbrīvoties.

LAUVA
kakis_Sh
Lauvas mēnesī kaķis ierodas, lai glābtu saimniekus no liekiem tēriņiem un tumšu spēku iejaukšanās viņu dzīvē.
Īpaši bīstamos gadījumos mājās var ierasties ne tikai viens, bet pat vairāki kaķi, lai pasargātu tevi un tavus bērnus no graujošām emocijām un kaislībām.

JAUNAVA
rudens3-kakis
Jaunavas mēnesī kaķi bieži ierodas smagi slimu cilvēku mājās, kā arī tur, kur nepieciešams “kapitālais remonts”. Kaķi ir labākie ieroči pret jebkuru tumšu spēku perēkļiem – un pat tīri sadzīviskiem kaitēkļiem, piemēram, pelēm, tarakāniem.. un ļaunprātīgiem mājas gariņiem. Tādi kaķi mājās ilgi nepaliek: viņi ir “krīzes darbinieki”, kas parādās, izdara, kas darāms, un dodas savos ceļos.

SVARI
kakene3
Svaru mēnesī kaķis parādās mājās, lai glābtu māju un ģimeni no sabrukuma. Kaķis palīdzēs vaļā no sliktas enerģijas un iespējama lāsta, ar burvestībām, kas vērstas pret tavu privāto dzīvi un īpašumu – īpaši, ja kāds gatavojas to atņemt tiesas ceļā.

Ja kaķis apmeties pie tevis Svaru mēnesī, ieteicams katram gadījumam apdrošināt mājokli pret visiem iespējamiem zaudējumiem.
Vēl šajā laikā “uzradies” dzīvnieks norāda uz iespējamu dzīvesvietas maiņu, turklāt ne bez tiesu darbiem: piespiedu pārdošanas, apmaiņas.

SKORPIONS
Kaķu mīļotāju klubu asociācija “CFCA”
Skorpiona mēnesī kaķis ierodas, lai mērķtiecīgi cīnītos pret melno magīju, kas šajā periodā ir īpaši spēcīga. Četrkājainā maga parādīšanās norāda uz izteiktu tumšo spēku ietekmi, visbiežāk vērstu pret kādu no dzīvesbiedriem (visdažādākā veida pieburšanas).

STRĒLNIEKS
Foto no imgur
Kaķis reti parādās mājās Strēlnieka mēnesī. Ja nu tomēr tā noticis, uzskati to par nopietnu brīdinājumu: pret tavu mājokli tiek vērsta negatīva enerģija no varas iestāžu puses, vai arī tevi mēģina ietekmēt kādas pseidoreliģiskas sektas.

MEŽĀZIS
Foto-Shutterstock
Mežāža mēnesī kaķis ar savu atnākšanu paziņo, ka esi pārāk noslēgta – laiks ielaist mājoklī vēl kādu. Ja šajā mēnesī vientuļa sieviete kļūst par kaķēna saimnieci, ņem vērā: tuvākajā laikā neizdosies apprecēties vai iegūt jaunus draugus. Mežāža mēnesī neņem kaķi – labāk pacenties pēc iespējas ātrāk atvadīties no vientulības, pārveidot sevi un savu mājokli.

ŪDENSVĪRS
Foto - Shutterstock
Ūdensvīra mēnesī kaķis ienesīs tavā dzīvē brīvības un pārmaiņu vēju. Kaķis burtiski gatavs izdzīt tevi no mājas, ja nebeigsi dzīvot noslēgti, nepaplašināsi sociālo sakaru loku.

Šajā mēnesī kaķene gatava tavās mājās iekārtot kaķu bērnudārzu, lai tikai piepildītu telpu ar svaigu enerģiju.
Kaķis visiem spēkiem parāda, ka tavās mājās pietrūkst siltuma, mīlestības un draudzīgu attiecību.

ZIVIS
Avots - Instagram
Zivju mēnesī kaķis meklēs tava pavarda tuvumu, ja no tā vēdī spēcīga vientulības enerģija, ja tava māja ir iezīmēta ar atraitnību vai “bezlaulības vainagu”.
Šajā mēnesī kaķi ierodas arī magu un burvju mājokļos, palīdzot viņiem veikt savus brīnumainos darbus.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment