Kāpēc trūcīgas sievietes nelaužas par visu varu apprecēties. Ieklausies manā pieredzē!

Es izšķīros no vīrieša, ar kuru biju pirmajā laulībā. Viņš strādāja reti, un mums pastāvīgi trūka naudas. Vīra dēļ man nācās pamest darbu un mācības, jo viņš nesniedza nekādu palīdzību saistībā ar bērniņu.

Šķiršanās laikā biju pārliecināta, ka nepieciešamība maksāt uzturlīdzekļus bērnam pamudinās bijušo vīru strādāt un pelnīt naudu. Man bija vienalga, vai es dzīvoju viena vai kopā ar viņu, es pilnīgi neko nezaudēju.

LASI VĒL: Kāpēc mūsu sievietes pēc 50 gadiem izskatās kā vecmāmiņas: 5 galvenie iemesli

Bet – uzturlīdzekļus bērnam viņa tēvs nemaksāja un nepalīdzēja arī citādā veidā, tomēr jāsaka, ka pēc šķiršanās mana dzīve ir kļuvusi daudz labāka.

Mēs ar bērnu pārcēlāmies pie vecākiem uz lauku māju. Vecmāmiņa visu laiku pieskatīja mazdēlu, tāpēc varēju iet uz darbu. Man parādījās nauda, es pat sāku kaut ko iekrāt. Man bija sekojoši dzīves plāni: nopirkt māju, pabeigt studijas un paveikt daudz ko citu. Es gribēju iegūt “drošības spilvenu”, lai nekad vairs nevajadzētu baidīties no nabadzības.

Kad es atbrīvojos no vīrieša, mans dzīves līmenis krasi uzlabojās. Par kaut ko iztērēju mazāk, un līdz ar to ietaupījumi pieauga.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment