Kāpēc trūcīgas sievietes nelaužas par visu varu apprecēties. Ieklausies manā pieredzē!

Šī atziņa iegūlās manā prātā, un es pārstāju meklēt attiecības. Lai dotos uz randiņu, jātērē nauda: jāpērk kleita un kurpes, jāuzliek grims. Man tam nebija papildu naudas. Lai uzaicinātu vīrieti mājās, jādzīvo nevis pie vecākiem, un tas nozīmē vēl vienu dzīvokļa īri. Sirdsāķītis būs arī jāpabaro. Es pat neapsveru pārcelties uz svešu māju, šis variants man nekad nav bijis piemērots. Mums ar bērnu jādzīvo savā teritorijā, tā ir daudz drošāk un ērtāk.

Toreiz biju ļoti jauna, bet tik un tā sapratu, kas un kā tas darbojas. Sievietes, kas šķiras vēlākā vecumā, visu saprot labāk. Vai ir daudz sieviešu, kas vecākas par četrdesmit pieciem gadiem, kuras steidzas atkārtoti apprecēties? Gandrīz visas saka, ka viņām nav naudas, lai to izdarītu.

Šķiet, ka loģika šajā ziņā nestrādā. Galu galā ir vispārpieņemts, ka sievietei jārūpējas par sadzīvi, bet vīrietim jāpelna nauda. Tam vajadzētu nozīmēt, ka vīrietis uzņemas un nodrošina finansiālo stabilitāti, nevis to atņem. Bet vai tiešām tā ir?

Vīrieši neprecas, lai palīdzētu savai izredzētajai ar naudu un veiktu remontu viņas dzīvoklī un iegādātos visu, kas nepieciešams labākai dzīvei. Viņi visi tiecas tikai pēc saviem mērķiem, kas lielākoties ir diezgan egoistiski.

LASI VĒL: Kāpēc mūsu sievietes pēc 50 gadiem izskatās kā vecmāmiņas: 5 galvenie iemesli

Viņi vēlas samazināt savus izdevumus par mājokli (galu galā tos var dalīt uz pusēm), kā arī samazināt tēriņus par pārtiku, jo nopirks un pagatavos maltīti sieviete (kuras vieta, kā daudzkārt tiek uzskatīts, ir virtuvē).

Turklāt patīkams bonuss vīriešiem ir tīrs dzīvoklis un tas, ka nevajag doties uz randiņiem ar citām sievietēm (kas arī prasa naudu). Kopbudžets ir ideāls risinājums vīriešiem. Sieva tērēs savu naudu pārtikai, kuru viņa pati, iespējams, pat neēd. Vienas vienīgas priekšrocības.

Tāpēc tās sievietes, kuras ir trūcīgas, par laulībām pat nesapņo. Tam ir daudz apstiprinājumu. Ir jaunas un skaistas meitenes, kuras meklē bagātus vīriešus, jo viņām ir iespēja gūt panākumus, bet pārējās dod priekšroku palikt vientuļām un nemeklē “lielo mīlestību un ģimenes laimi”.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment