Kāpēc tu pievelc kādu cilvēku tipu vai kāpēc dzīve tev “piespēlē” tieši šos cilvēkus? Tam ir iemesls…

Tagad, palūkojoties atpakaļ, nav bijis neviens cilvēks, ar kuru man bija saikne, kas nebūtu iemācījis man kaut ko šajā dzīvē, kurš nebūtu nospēlējis manā dzīvē svarīgu lomu.

Ironija ir tāda, ka šie cilvēki manā dzīvē pabija vien īsu laiku – lai parādītu pareizo dzīves ceļu un jau pēc tam nozustu.
Reizēm jūsu dzīves teātris izvēlas, kāda veida aktieri nonāks jūsu dzīvē, taču, šķiet, ka tajā arī ir īstā dzīves burvība, kad jūs uzticaties Dievam tajā, kādus cilvēkus viņš jūsu dzīvē atsūtīs.

Viņš jums sniedz atbildes uz jautājumiem, kurus meklējāt, ar šo cilvēku palīdzību. Dievs apgaismo jūs, sniedzot jums cilvēkus, kas spēj atvērt jūsos pašas labākās īpašības.

Reizēm mēs vēlamies šos pagaidu cilvēkus paturēt daudz ilgāk, taču tā nav viņu loma mūsu dzīvē. Viņi nav paredzēti mūsu dzīvē mūžam. Dievs ir noteicis, ka viņi paliks vien uz īsu brīdi. Viņš nolēma, ka šie cilvēki mainīs mūs uz labo pusi tiem cilvēkiem, ar kuriem mums kopā jāpavada visa atlikusī dzīve.Problēma ir tajā, ka mēs pārdzīvojam, kad šie cilvēki dodas prom no mūsu dzīves, jo mēs neprotam palaist viņus vaļā. Mēs nesaprotam, kādēļ dzīve atņem mums tik fantastiskus cilvēkus, tos, kas mūs izārstēja, kas mums palīdzēja. Taču, ja jūs zinātu – ja šie cilvēki paliks jūsu dzīvē, mīlestība izgaisīs, jūtas pazudīs, viņi paliks par slogu jums. Tad jūs noteikti nedomātu, ka šī ir tā skaistā pasaciņa.
Lai palaistu vaļā, vajag ticēt. Ticēt tam, ka šo stāstu ir jāatstāj tādu, kāds tas ir. Tādu, kādam tam ir jābūt. Ja centīsieties pārrakstīt šo stāstu, iespējams, visu sabojāsiet.

Ja kaut kas mainīsies, laimīgas biegas šim stāstam neredzēt. Iespējams, ka tie ir Dieva sūtīti eņģeļi, kas paredzēti jūsu izārstēšanai, lai palīdzētu, salabotu, izdziedētu. Labāk, ka brīdī, kad viņi savu darbu būs padarījuši, viņi dosies prom. Viņiem ir jāpagūst pabūt vēl kāda cita cilvēka dzīvē.

Iespējams, ka tieši šie cilvēki māca jūs palaist vaļā, saprast, ka kaut kāds jūsu dzīves posms ir beidzies. Viņi sniedz jums ticību, ka nākošais cilvēks var būt jūsējais pat tad, kad paši to nemaz vēl nenojaušat.
Ja jūsu dzīvē ieradīsies cilvēks, kuram tur būs jāpaliek mūžam, jūs to zināsiet uzreiz. Mēs uzreiz to sapratīsim, jo no visa cilvēka pūļa atpazīsim, ka tas ir cilvēks, kas nevis pieskaras mums tikai pie rokas, bet skar dvēseli.

Lasi vēl: Vientuļais 6 bērnu tēvs Antons atklāti par to, kā veidojās viņa attiecības ar jauno sievu: “Es uz satikšanos paņēmu līdzi visus savus bērnus – lai redz uz ko parakstās!”

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment