Kas nav kārtībā ar vecpuišiem, kuriem ir pāri 40 gadiem. 2 viņu nepatīkamākās īpašības

Viņš stāstīja, ka sieviete esot no viņa savtīgā veidā izkrāpusi naudu! Bet viņš nemīl savtīgas sievietes.

Rezultātā noskaidrojās, ka viņš esot licis sievietei maksāt par viņu ārzemju ceļojumu, lai gan pats bija viņu uzaicinājis. Tas ir, viņš paaicināja ceļojumā meiteni, ar kuru viņš gulēja.

 

Nopirka viņai biļeti un apmaksāja visus viņas izdevumus divu nedēļu garumā. Bet ceļojuma beigās piestādīja rēķinu, paziņojot, ka tā ir viņas puses. Meitene, maigi sakot, bija izbrīnīta. Viņa atteicās par sevi maksāt.

Šis cilvēks, kuram ir savs grezns dizaina dzīvoklis pilsētas centrā pie parka un vairākas automašīnas, sākumā uzaicina, bet pēc tam liek kompensēt tēriņus. Normāli?

Vai ir vērts piebilst, ka rezultātā par vakariņām (uz kurām viņš mani uzaicināja), viņš ne tikai nesamaksāja, bet ļoti skrupulozi sarēķināja savu daļu līdz pēdējam centam!

Bet tas vēl nav viss…

 

 

Alkatība nebija vienīgā viņa katastrofālā īpašība. Visas savas dzīves laikā viņš bija ellīgi garlaicīgs un nūģīgs.

Par katru no diviem alkoholiskajiem dzērieniem, ko pasūtīju, viņš pacēla uzaci un ilgi skatījās uz mani ar neapmierinātu skatu.

“Vai tu nedzer par daudz?” – viņš man vaicāja, kad man atnesa otru vīna glāzi ceturtajā mūsu pasēdēšanas stundā. Bet tajā pašā laikā pats mierīgi dzēra viskiju.

Par to, ka es smēķēju, es pat nemēģināju ieminēties. Līdzās neapmierinātībai par manu “alkoholismu”, viņš izteica pretenzijas par visām manas dzīves sfērām, tostarp par to, ka man patīk zirgi – tie esot briesmīgi tēriņi!

Un, ja vakara sākumā viņš man šķita interesants un simpātisks, tad vakara beigās es cīnījos ar vēlmi iesist viņam pa galvu ar krēslu un aizbēgt, lai viņš pats maksā par šīm sasodītām vakariņām, lai viņš beidzot pārliecinās, ka visas sievietes ir materiālistiskas būtnes un dodas uz klosteri.

Lasīt vēl –Sliktas ziņas Agra Daņiļeviča dzīve

Es domāju, ka šādiem cilvēkiem vajadzētu ar likumu aizliegt satikties ar sievietēm, lai netērētu dārgo laiku.

Ir divas atgrūdošākās vīriešu īpašības – alkatība un garlaicīgums. Viņam pilnā mērā piemita abas.

Pa ceļam uz mājām man vairs nepalika nekādu šaubu par to, kāpēc viņš nav precējies.

Visi mīl sacīt, ka, ja sieviete pēc 30 nav precējusies, tad ar viņu kaut kas nav kārtībā! Bet uz vīriešiem tas tā kā neattiecas.

Man jums ir sliktas ziņas: un kā vēl attiecas. Kad jūsu priekšā ir, šķietami, ideāls kandidāts, bet viņam pagātnē nav nedz šķiršanās, nedz ilgtermiņa attiecības, tad tas ir viss. No tāda ir tikai jābēg!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment