Lietas, kuras noteikti ir jāizdara pirms nāves: #5 obligāti!

#1 Cik bieži vari, atgādini savai ģimenei, cik ļoti viņus mīli – lai arī viņi to zina, nekad nav par daudz to teikt.

#2 Ja esi dzīvē ieguvis kādu ļoti svarīgu mācību, dalies ar to ar tik daudz cilvēkiem, cik ir iespējams – centies arī citu cilvēku dzīvi padarīt labāku!

#3 Pamēģini lidot ar paraštu! Mums katram vismaz reizi dzīvē ir jāpamēģina tvert šādas izjūtas, vēl tajā pašā laikā novērtējot pasaules skaistumu no augšas.

#4 Apskati vulkānu! Vismaz reizi dzīvē tas katram ir jāredz, lai ieraudzītu, kādas izskatās zemes dusmas.

#5 Vismaz reizi dzīvē iemīlies! To, protams, nevar izdarīt pēc pavēles, bet centies atvērt savu sirdi jaunām pieredzēm un cilvēkiem. Iemācies uzticēties un atdot savu sirdi kādam citam.

#6 Dodies lidojumā ar helikopteri! Šāds lidojums atvērs tev iespēju apskatīt skaisto dabu – un tas ir daudz citādāk nekā lidot ar lidmašīnu.

#7 Palīdzi kādam, kuram tas ir nepieciešams! Pasaulē noteikti ir kāds cilvēks, kuram tava palīdzība ir nepieciešama vai arī vismaz ļoti noderētu. Esi nesavtīgs, palīdzi – tas tev dos iekšējo apmierinājumu.

#8 Nirsti ar akvalangu! Pasaule ir jāapskata ne tikai no augšas.

#9 Apceļo pasauli! Protams, ne vienmēr var izdoties apceļot visu pasauli, bet centies pabūt valstīs, kuru kultūra tevi saista un kuras vienkārši ir vērts apskatīt skaisto skatu dēļ.

#10 Ja tikai pamosties, strādā un ej gulēt, tūlīt pat maini savu dzīvesveidu! Mēs neesam piedzimuši tikai, lai strādātu un nomirtu. Ja piekop šādu dzīvesveidu, dzīves beigās to noteikti nožēlosi, tādēļ, kamēr nav par vēlu to mainīt, sāc dzīvot!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment