Kas tik netiek izdomāts – radīts apģērbs, kas apslāpēs tavu purkšķu smaku!

Apvienotās Karalistes uzņēmums Shreddies jau no 2013. gada ražo purkšķu skaņu absorbējošas bikses, un tagad tas ir izlaidis īpašu džinsa bikšu un pidžamu sēriju tiem, kuri vēlas jauki smaržot pēc šīs ķermeņa funkcijas norises.

Šī apģērba noslēpums ir Zorfelex – aktivizēta apģērbu odere.

Audums neitralizē visa veida smakas, kas tiek raidītas tā virzienā, un tā īpašības nenonēsājās- kad izmazgā šo apģērbu, tas ir gatavs nākamajai lietošanas reizei.

Pēc džinsa bikšu un pidžamu sērijas tiks izdoti arī īpaši ofisa apģērbi un daudzkrāsainas auduma bikses.

Džinsi šobrīd pircējiem tiek pārdoti par 100 Lielbritānijas mārciņām (144 Eiro), bet pidžama par 75 Lielbritānijas mārciņām (108 Eiro).

shreddies-2

Uzņēmuma menedžeris Ričards Vullijs paskaidro: „Džinsiem un pidžamai ir īpaša odere, kas ir iešūta no jostasvietas līdz pat ceļiem – tas palīdz apslāpēt nepatīkamās smakas.”

Spriežot pēc aktivitātes uzņēmuma mājaslapā, šķiet, ka šī ir daudz augstākas nepieciešamības prece, nekā iedomājamies.

Shreddies produkciju var droši nēsāt cilvēki, kam ir problēmas ar vēdera uzpūšanos, tādi, kam ir gastrīts, dispepsija, kolīts vai citas saslimšanas.”

„Cilvēki, kas cieš no pārlieku lielas vēdera uzpūšanās, zina, cik grūti ir pārvarēt ar to saistītās sociālās problēmas. Shreddies produkcija ir lielisks risinājums – tas uzlabo ne tikai fiziskos simptomus, bet arī samazina nedrošības sajūtu, kas tiek asociēta ar šo kondīciju.”

Firmas mājaslapā ievietots moto: „Izlaid uzkrājušās gāzes ar pārliecību, par pārējo parūpēsies mūsu apģērbs.”

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment