Pāris dienas pēc kāzām vīrs pieprasa šķiršanos, jo līgava slēpa ŠO!

30e0420700000578-3852222-image-a-98_1476893526880

Jaunais vīrs pieprasīja laulības šķiršanu tikai dažas dienas pēc kāzām, jo pirmo reizi ieraudzīja līgavu bez meikapa.

28 gadus vecā arābu līgava tika apsūdzēta bijušā vīra maldināšanā, lietojot pārāk daudz kosmētikas un mākslīgās skropstas.

Neidentificētie jaunlaulātie devās peldēties uz Al Mamzar pludmali Dubajā, bet, kad ūdens noskaloja sievietes meikapu, 34 gadus vecais vīrs knapi spēja atpazīst savu sievu.

Dr. Abduls Azizs Asafs, psihologs, šobrīd strādā ar sievieti, lai palīdzētu viņai tikt pāri laulības šķiršanai.

Līgavainis tūlīt pat pieprasīja laulības šķiršanu un atteicās no jebkādiem mēģinājumiem salīgt, stāsta Asafs.

Pāris bija saderinājies 6 mēnešus pirms kāzām un ārsts teica, ka vīrs nedomā, ka sieva izskatās tikpat skaista kā pirms kāzām.

Līgavai bija mākslīgas skropstas, kā arī pirms laulībām viņai ir bijušas kosmētiskās operācijas, ko viņa bija gribējusi atklāt savam partnerim.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Lasījāt par Bingo dīvainībām ar viņu laimes ratu? Tāpēc es izvēlos piedalīties loterijās tikai ārpus Latvijas. Starp citu – iesaku Izmēģināt Lotto brokeru platformu – Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://bit.ly/2dviLen

Leave a Comment