Ķīmijas minimāli -bet maksimālais efekts: kā atbrīvoties no zāles, izmantojot improvizētus līdzekļus

Kā atbrīvoties no nezālēm, nekaitējot zemei ​​- lasiet tālāk.

Kā jūs varat droši tik vaļā no nezāles: saraksts

Ir vairāki salīdzinoši droši nezāļu apkarošanas veidi.

Termiskā ietekme

Videi draudzīgākais nezāļu apkarošanas veids ir ar siltumu. To var izdarīt divos veidos.

Pirmais ir atklātas uguns izmantošana. To dara ar gāzes degli vai pūtēju. Zāle ir vienkārši nodedzināta līdz zemei. Šeit galvenais ir ar uguni sabojāt nezāles sakņu sistēmu un tad tā būs pabeigta.

Otrā iespēja ir izmantot verdošu ūdeni. Augi var arī iegūt termiskus apdegumus un no tā iet bojā. Viss, kas jums jādara, ir nezāles applaucējums ar verdošu ūdeni. Lai uzlabotu efektu, varat pievienot 250–300 gramus sāls spainim ūdens.

Bet tas ir vairāk piemērots nelielām platībām: šuves starp bruģakmens plāksnēm, plaisas betona vai asfalta segumā, spraugas starp aklo zonu un pagrabu, mazi nezāļu biezokņi utt. Verdoša ūdens un atklātas liesmas izmantošana lielās platībās nebūs ekonomiski izdevīga.

Sāls

Sāls ir augu ienaidnieks, taču tas jālieto pareizi. Izmantojot sāli un ziepes, sagatavo mājās gatavotu herbicīdu šķīdumu. Proporcijas: 2 kilogrami sāls, 10 litri ūdens, 200 grami šķidro ziepju. Ziepes palielina viskozitāti un ļauj šķīdumam pielipt pie lapām.

Lasi vēl: Kā pareizi izmantot pelnus dārzā, lai tie palielinātu ražu un to nesagrautu

Šis herbicīds jāuzklāj augiem, izmantojot dārza smidzinātāju. Efekts garantēts! Un, starp citu, lielas platības var apstrādāt ar ziepju-sāls šķīdumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment