LV iedzīvotājiem tiek sniegts steidzams brīdinājums: “Ja saņemat šādu e-pastu, nekavējoties informējiet attiecīgās iestādes!”

Ja saņemat šādu e-pastu, nekavējoties ziņojiet attiecīgajām iestādēm, jo pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt savu naudu. Ņemiet vērā šo brīdinājumu.

 

Kā pareizi rīkoties, ja no bankas kartes pazūd nauda?

 

Ja no jūsu bankas kartes pazūd nauda vai jūs konstatējat neautorizētus maksājumus, ir svarīgi nekavējoties veikt noteiktus pasākumus, lai aizsargātu savu finansiālo stāvokli un atrisinātu šo situāciju. Šeit ir norādīti galvenie soļi, ko veikt:

Paziņojiet bankai: Nekavējoties sazinieties ar savu banku un ziņojiet par problēmu. Bankas pārstāvji varēs sniegt nepieciešamo palīdzību un bloķēt jūsu karti, lai novērstu papildus zaudējumus.

Atceliet karti: Ja esat pamanījis neautorizētus maksājumus vai citus aizdomīgus darījumus, lūdziet banku atcelt jūsu karti un izsniegt jaunu. Tas novērsīs turpmākus zaudējumus un nodrošinās jūsu konta drošību.

Sekojiet paziņojumiem: Uzmanīgi izpētiet bankas paziņojumus un atskaites, lai identificētu visus aizdomīgus darījumus. Tas palīdzēs jums izsekot, kur un kad notikuši neautorizētie maksājumi.

Mainiet paroles un uzraudziet kontu: Mainiet savu bankas konta paroli un pārbaudiet savu konta darbību regulāri, lai novērstu jaunus neautorizētus maksājumus vai citus aizdomīgus notikumus.

Ziņojiet liku**argiem, ja nepieciešams: Ja jūsu nauda ir nozagta vai ja pastāv nopietna nozie**īga darbība, ziņojiet par šo situāciju po***ijai un iesniedziet sūdzību. Tas palīdzēs uzsākt izmeklēšanu un, iespējams, atrast vainīgos.

Lasi vēl: Kaimiņš lūdza, lai atdodu viņam tukšās plastmasas pudeles. Kad uzzināju iemeslu, sāku tās krāt sev

Sekojiet līdzi savai kredītvēsturei: Pēc incidenta regulāri pārbaudiet savu kredītvēsturi, lai pārliecinātos, vai nav parādījušies nevēlamas ietekmes jūsu kredītreitingam. Gadījumā, ja tas notiek, nekavējoties ziņojiet par to attiecīgajām kredītreitinga aģentūrām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Ātra un noteikta rīcība ir būtiska, lai ierobežotu iespējamos zaudējumus un aizsargātu savu finansiālo drošību. Katra banka var nedaudz atšķirties attiecībā uz procedūrām un noteikumiem, tāpēc ir ieteicams sazināties ar savu banku un ievērot tās norādījumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment