Ķīniešu prognoze 2024. gadam -pa gadiem: kam bagātība, kam mīlestība, kam nauda

 

Suņa prognoze 2024. gadam (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Pūķis ienesīs suņa dzīvē stabilitāti un pārliecību par nākotni. Zīmes pārstāvji nostiprinās savu finansiālo stāvokli un nostiprinās pozīcijas biznesā vai darbā. Tikai mīlas frontē situācija būs sarežģīta.

Suns Pūķa gadā var saskarties ar neveiksmēm mīlestībā. Attiecības ar mīļoto vai dzīvesbiedru var kļūt grūtākas. Pastāv atdalīšanas iespēja. Labklājība mīlas attiecībās lielā mērā būs atkarīga nevis no Suņa, bet gan no partnera.

Vientuļos zīmes pārstāvjus apņems pretējā dzimuma cilvēku uzmanība, taču flirts un iepazīšanās var nenovest pie vēlamā rezultāta – ilgstošu, uzticamu attiecību veidošanas. Tomēr iespēja uzsākt spēcīgu, dzīvi mainošu romānu parādīsies Sunim martā un jūlijā.

Zīmes pārstāvju ieskauti var parādīties jauni cilvēki. Sunim paveiksies – viņu vidū var būt kāds, kurš kļūs par skolotāju, kāds, kuram vēlies sekot, vai kāds, kurš kļūs par uzticamu draugu, ar kuru kopā varēs īstenot pat drosmīgus projektus.

Cūkas prognoze 2024. gadam(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Pūķa gads Cūkai būs kā izbrauciens amerikāņu kalniņos. Notikumi notiks caur jumtu, zīmes pārstāvji iekritīs lamatās, nepatikšanās un pēc tam gūs panākumus. Šāds “nevienmērīgs” gads pārbaudīs spēkus, bet kopumā atstās labu iespaidu.

Mīlestības pārdzīvojumi gaida tos zīmes pārstāvjus, kuri joprojām meklē sava romāna varoni vai varoni. Visticamāk, tuvumā parādīsies kāds, kurš liks tev lidot uz mīlestības spārniem, taču attiecības ar viņu būs ļoti grūti veidot, kas var būt garīgi nogurdinoši.

Mīlestību jau atradušas zīmes pārstāvji atkal varēs pārliecināties, ka izdarījuši pareizo izvēli. Attiecības, visticamāk, būs patīkamas un iedvesmojošas.

Profesionālajā sfērā vai biznesā būs sakāves un uzvaras. Kolēģi, partneri, konkurenti var jūs klupināt. Jātur acis vaļā, lai nekļūtu par intrigu upuri. Grūtības darbā iespējamas aprīlī un oktobrī.

Gads var pasniegt pārsteidzošu radošu ideju, kuras īstenošana ļaus Cūkām gulēt uz lauriem un nodrošināt ievērojamus ienākumus paša kabatai.

Žurkas prognoze 2024. gadam (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Pūķa žurka tiks pārbaudīta pēc izvēles. Zīmes pārstāvji vienmēr atradīsies krustcelēs. Jums būs jāpieņem sarežģīti lēmumi profesionālajā jomā, jāizlemj, kā virzīties uz priekšu mīlas frontē. Žurkai 2024. gadā vislabāk ir izdarīt izvēli, pamatojoties uz intuīciju. Loģika, mīļoto cilvēku un ekspertu padomi var kaitēt.

Vientuļo Žurku personīgā dzīve dzirkstīs jaunās krāsās. Izredzes uzsākt galvu reibinošu romantiku ar zīmes pārstāvjiem pavērsies 2024. gada martā, augustā, decembrī. Pavisam nav iespējams, ka princis baltā zirgā vai princese nebūs svešinieks vai svešinieks, bet gan tas, kurš visu laiku bija blakus.

Ģimenes žurkas saskaras ar kāpumiem un kritumiem. Sarežģīti brīži radīsies attiecībās ar mīļoto. Kā no tām izkļūt, lems tikai zīmes pārstāvji.

Finanšu lietās, visticamāk, būs reizes, kad Žurkām būs jāizdzīvo no santīma līdz santīmam. Taču, ja zīmes pārstāvji pieliks pūles, tad nauda pie viņiem plūdīs kā pa upi. Ir svarīgi nedemonstrēt savu materiālo labklājību. Labāk izvairīties no lieliem pirkumiem, lai nelabvēļi nekļūtu aktīvāki un neaizkavētu plānu īstenošanu.

Vērša prognoze 2024. gadam  (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Pūķis būs labvēlīgs strādīgiem un atbildīgiem Vēršiem. Zīmes pārstāvji piedzīvos labklājību un panākumus profesionālajā jomā. Vienkārši nedomājiet, ka nauda un karjeras izaugsme nokritīs no debesīm. Nē! Lai to paveiktu, vērsim būs smagi jāstrādā. Pirmajā pusgadā zīmes pārstāvjiem var pat šķist, ka viss, ko viņi dara, ir veltīgs un nenes nekādu rezultātu. Bet tuvāk rudenim situācija normalizēsies, Buļļi izelpos un sāks saņemt dividendes no saviem pūliņiem un darba.

Nepieklājīgs cilvēks vai cilvēki var nonākt Buļļu lokā. Zīmes pārstāvjiem rūpīgāk jāizvēlas partneri vai draugi, lai neiekļūtu stāstā, ar kura sekām būs jācīnās vēl ilgi.

Personīgajā dzīvē var cerēt uz stabilitāti Vēršiem, kuriem jau ir dzīves biedrs, un uz galvu reibinošu romantiku tiem, kuri joprojām meklē mīlestību. Liktenīga tikšanās var notikt jūnijā, augustā, novembrī. Tomēr zīmes pārstāvji nevar gaidīt, kamēr liktenis viņiem dos iespēju, bet gan drosmīgi satvert vērsi aiz ragiem un patstāvīgi uzsākt romānus ar tiem, kas viņiem patīk. Pastāv liela varbūtība, ka vērsis šogad tiks “apgredzenots”.

Tīģera prognoze 2024. gadam  (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Tīģeriem šis nebūs viegls gads. Par panākumiem biznesā un profesionālajā sfērā būs jācīnās. Liktenis uz sudraba šķīvja nepasniegs to, ko vēlaties. Tomēr zīmes pārstāvji prot cīnīties par uzvaru.

Pūķa gadā Tīģeri varēs ievērojami progresēt savu plānu īstenošanā. Pat Napoleona. Pat ja 2024. gadā nesaņemsiet to, ko vēlaties, zīmes pārstāvji varēs likt pamatu turpmākajām uzvarām. Viņu panākumi 2025. gadā ir atkarīgi no tā, cik efektīvi tīģeri strādās “drakoniskajā” gadā.

Tīģeru personīgā dzīve Pūķa gadā vārīsies kaislībās. Emocijas sitīs augstu vilni. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem jākļūst aktīvākiem – viņi labprātāk veido kontaktus un paplašina savu paziņu loku. Var rasties vairāki romāni vienlaikus, pat vienlaikus. Vai viņi galu galā tiks reģistrēti dzimtsarakstu nodaļā vai nē, zvaigznes nestāsta.

Precējušies tīģeri būs greizsirdīgi un padarīs savu partneri greizsirdīgu, bet viņu laulība izdzīvos. Visticamāk, līdz gada beigām ģimenes Tīģeri sapratīs, ka viņu attiecību partneris ir visbrīnišķīgākais.

Lasi vēl: Nauda, karjera un mīlestība: Tamāra Globa nosauc decembra galvenos veiksminiekus

Lasi arī: Dēlam ir sieva, bet viņš lūdz man uzkopt viņa mājokli un pagatavot ēdienu. Esmu šokā par vedeklas bezkaunību!

Truša prognoze 2024. gadam (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Pūķis ir plēsējs, bet Trusis 2024. gadā nebūs upura pozīcijā. Tomēr arī viņam nebūs paveicies. Gads solās būt raits, bez būtiskiem kāpumiem un kritumiem profesionālajā sfērā. Iespējams, nāksies apgūt ko jaunu, vai uzņemties jaunus pienākumus, taču zīmes pārstāvji viegli tiks galā ar izaicinājumiem. Pat ja Trusis nolems iekarot kādu profesionālu virsotni, viņam tas izdosies bez problēmām.

Ar naudu jābūt uzmanīgiem. Ieguldījumi un izdevumi ir jāpārdomā 100 reizes, pirms tos veicat. Veicot radošus projektus, jābūt uzmanīgiem. Viņi var mēģināt nozagt jūsu ideju. Tāpēc nedalieties savās idejās ne ar vienu.

Ģimenes mīlas lietās Trusis piedzīvos pozitīvus notikumus un pārmaiņas attiecībās uz labo pusi. Ar nosacījumu, protams, ka zīmes pārstāvis centīsies darboties šajā virzienā.

Pavasaris un rudens būs aktīvs mīlas attiecību ziņā vientuļajiem Trušiem. Romāni, kas radīsies pēc zīmes pārstāvju iniciatīvas, visticamāk, novedīs pie ilgstošām un stiprām attiecībām.

Arī interesanti: 

Šo trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, ar lielu iespējamību, varēs sākt jaunu un bagātu dzīvi Jaunajā gadā; “Uzrāviens” sāksies jau no Janvāra

Izvilkuši lielo lozi! Nosauktas zodiaka zīmes, kam ļoti veiksies 2024.gadā

VIDEO. Neticami kadri! Jaunpilī, iestājoties tumsai, sāk notikt dīvainas lietas…

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment