Slikti jaunumi šovu zvaigznes Magones dzīvē

Izrādās, ka magones biorezonanses testa rezultāti nav bijuši iepriecinoši, un tādēļ persona sāk izpaust aizsargājošu attieksmi pret sevi. Viņa atklāj, ka katru dienu piedzīvo jaunus satraukumus.

Ikdienas stresa līmenis ir tik liels, ka tas negatīvi ietekmē viņas stāvokli. Kā pēdējo notikumu, viņa atceras situāciju, kad pašvaldība atteicās nodrošināt bērniem transportu līdz skolai.

Magone Liedeskalne, kas ir šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece, nesen devās uz medicīniskiem pārbaudēm, lai uzraudzītu savu veselības stāvokli. Izmeklējuma rezultāti neuzrādīja iepriecinošus rezultātus, un viens no ārstiem minēja stresu kā vienu no iemesliem.

Viņa atzīst, ka pastāvīgi jārisina problēmas, kas varētu kaitēt veselībai. Ārsta praksē viņa atklāja, ka viņu satrauc pēdējā cīņa ar Gulbenes pašvaldību, kas beidzās viņai par labu.

Es kā vecāks nevaru piekrist šādam lēmumam. Es gāju, prasīju viedokli bāriņtiesā, izstāstīju situāciju, nofotografēju atbildi. Viņi bija šokā, ka tā tas ir. Otrajā dienā jau tika piešķirta līdzbraucējs un autobuss.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment