17 lietas, ko medmāsiņas tev nekad nestāstītu; #7 ir vienkārši šokējoša!

1. Cilvēki mēdz man teikt: “Tas, ka tu esi medmāsa-vīrietis, padara tevi par geju.” Nē, par geju mani padara tas, ka man ir puisis un es viņu mīlu. Tas, ka esmu vīrieškārtas medmāsa, padara mani lielisku!

2. Viens no maniem kritiskajiem pacientiem satraucās par savu suni un to, ka viņam nav neviena ģimenes locekļa, kas par to parūpētos. Es apsolīju viņam aizbraukt pēc suņa. Pacients nomira, un man joprojām ir viņa suns.

3. Mana pirmā nakts kā neatliekamās palīdzības māsiņai ietvēra to, ka man nācās cīnīties par labākā drauga dzīvību.

4. Es esmu māsiņa, kas pieņem dzemdības, un, kaut arī no ārpuses izskatos stipra, es vienmēr savā automašīnā histēriski raudu pēc tam, kad kāda māmiņa zaudē mazuli.

5. Es nopelnīju titulu “Mēneša labākā medmāsa”. Neviens no maniem kolēģiem nezina, ka es pēc darba vienmēr steidzos mājās smēķēt marihuānu.

6. Es šodien “apprecējos” ar 8 gadus vecu leikēmijas pacienti, kura nomira 3 stundas vēlāk. Vismaz viņa nomira laimīga. Dažreiz tas ir labākais, uz ko medmāsa var cerēt.

7. Pagājušonakt mans agrākais izvarotājs bija mans pacients. Es viņu atpazinu pēc koduma rētas, ko atstāju uz viņa ģenitālijām, kā arī griezuma rētas. Policija nekad nebija viņu notvērusi – līdz šodienai.

Lasi arī: Skulmes mantojuma peripetijas: māja Mežaparkā tika uzturēta ar viņas 2000 eiro pensiju, bet dēls to nevar atļauties

8. Es reiz izlikos, ka nespēju trāpīt pacienta vēnā, lai varētu viņam iedurt 3 reizes viņa sliktās attieksmes dēļ.

9. Mana sieva ir mehāniķe un es esmu māsiņa-vīrietis, jo pie velna dzimumu lomas.

10. Strādāšana par māsiņu likusi man sākt ienīst cilvēkus. Es tikko izglābu cita pacienta dzīvību, bet, protams, turpini uz mani kliegt par to, ka aizmirsu tev atnest tavu saldējumu, jo tas taču ir svarīgāk.

11. Es esmu medmāsa, un jā, mēs klačojam par jūsu intīmajām vietiņām.

12. Es nekad neesmu ticējusi Dievam, bet, kad kāds pacients zaudē visas cerības, es nekad nevilcinos saņemt viņu roku un lūgties kopā ar viņiem.

13. Es esmu māsiņa un pagājušonakt man bija vienas nakts sakars ar nepazīstamu puisi no bāra. Prezervatīvs saplīsa, bet es par to daudz neuztraucos. Šodien es viņu ierakstīju datubāzē kā veneriskās slimības pacientu. Lieliski.

14. Tagad, kad esmu māsiņa, es skatos uz vīriešiem un domāju: “Ak, viņam ir skaistas vēnas.”

15. Esmu māsiņa, kas strādā dzemdību nodaļā. Pagājušonedēļ vientuļā māmiņa dzemdībās mira. Tajā pašā dienā jauns pāris komplikāciju dēļ zaudēja savu bērniņu. Es samainīju mazuļus.

16. Priekšnieki vienmēr atgādina, lai emocionāli nepieķeramies bērniem, ar ko strādājam, bet, manuprāt, tas nav iespējams. Es mīlu viņus visus.

17. Es esmu ķirurgs un katru reizi, kad veiksmīgi izdodas paveikt sarežģītu operāciju, mēs kopā ar māsiņām turpat operāciju zālē uztaisām 3 minūšu garu deju ballīti, kurā nosvinam panākumu.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">dsds</cite>

    DEBILAKAIS RAKSTS! ATKAL!
    KO MEDMASAS NESTAST!

    TADS MISLEADINGS! ZB!

  • <cite class="fn">Janka</cite>

    90 % no sa visticamak ir izdomajums,zinot slimnicu rutinu,daudzas lietas skan ka ne no sis pasaules un nelimejas kopa ar tiesajiem pienakiem,darba kartibu,kodeksu utt nav tas viss tik vienkarsi.
    ipasi jau deju ballite operaciju zale.

  • <cite class="fn">neredzamais</cite>

    Ne tas vien notiek medmāsiņu dzīvē un darbā!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tev varbūt nepastāstīs bet citiem?

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Tāda nu tām māsiņām dzīve. Un algas nekādas.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2ejQV1h Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment