Ko nozīmē tas, ka Tu mīli sarkasmu?

Lieliskas ziņas! Ja tu esi ikdienas sarkasma praktizētājs, tad tagad tu uzzināsi, ka tas tev ir nācis tikai par labu!

Amerikas Psihologu asociācija ir atklājusi pētījumos, ka cilvēki, kuri ir spējīgi saprast un pielietot sarkasmu, tie ir apveltīti ar augstāku intelekta līmeni un ar radošāku domāšanu. Tagad tu drīkstēsi arī oficiāli apgalvot, ka tev ir radoša domāšana un, ka tas intelekta līmenis ir augsts.

Pētījuma dalībnieki tika sadalīti divās grupās un tiem lika klausīties audio ierakstu, kurā vienā no tiem bija dzirdamas klientu sūdzības izpaužot dusmas vai izsakot savu neapmierinātību ar sarkasma palīdzību. Pētījums atklāja, ka dalībnieki, kuri klausījās dusmīgo audio ierakstu, spēja labāk risināt analītiskas problēmas, bet sliktāk spēja atrisināt radoša un emocionāla tipa problēmas, nekā tie dalībnieki, kuri klausījās sarkastisko ierakstu.

Tas nozīmē tikai to, ka sarkasms ir laba lieta un tu ļoti iespējams esi spējīgāks nekā cilvēki, kuri nespēj saklausīt un pielietot sarkasmu. Tas taču ir tik interesanti “nolasīt”, kad tavs draugs ir dusmīgs un tam pa virsu vēl “uzmest” kādu sarkastisku piezīmi.

Sarkasms prasa lielāku prāta piepūli un tas ir sarežģītāks process, lai atpazītu un pielietotu sarkasmu, nevis vienkārši uztvert otra cilvēka dusmas.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">kanna</cite>

    Zb ar savu ” skir otru lapu” tani pasa vietas nav? Lai tik vairak reklamas acis iebaztu. Pretiga majaslapa

Leave a Comment