Ko par tevi liecina tava mīļākā seksa poza?

1. Mīļākā poza: misionāru

Ko tas nozīmē: Tu bērnudārzā izgāzies zīmēšanas nodarbībās nepietiekama radošuma dēļ. Savus mīļākos seksa gājienus iemācījies no filmā, kas patiesībā ir “galīgi garām” – un pie tam domā, ka svecītes aizdedzināšana ir romantikas augstākais punkts. Diezin vai tev patīk eksperimentēt, piemēram, ar matu sakārtojumu un griezumu, tādēļ principā tev ir viena frizūra visu laiku.

2. Mīļākā poza: sunīšu poza

Ko tas nozīmē: Tu vairāk vēlētos, lai sieviete, kas tev ir priekšā, izskatītos kā Niki Mināža. Tava interneta meklētāja vēsturē ir vairāk nekā 29 dažādas vārda “dibens”variācijas.

Sekss patīk tāds neķītrs, bet pietrūkst fantāzijas (vai arī drosmes!!).

3. Mīļākā poza: stāvus

Ko tas nozīmē: Tu esi nopietns NASA darbinieks, kuram ir teicamas zināšanas par leņķiem, grādiem un griezes momentu. Varētu būt, ka tu esi pārāk piekasīgs lietām, kas saistītas ar seksu un sagaidi no partneres, lai viņa būtu gatava uz visu, kas vien ir ienācis tavā prātā.

4. Mīļākā poza: 69

Ko tas nozīmē: Tu esi ļoti drošsirdīgs – dažkārt pat pārāk. Tu esi tā tipa cilvēks, kurš raksta īsziņas, kamēr atrodies pie stūres un izmanto datoru, kamēr atrodies tualetē. Tu uzskati, ka esi visvarens vīrietis, bet patiesībā esi vienkārši hiperaktīvs. Bieži vien dari lietas pilnīgā nelaikā- ēd sviestmaizi laulību zvēresta laikā un klausies divus iPodus vienlaicīgi.

5. Mīļākā poza: jātnieces

Ko tas nozīmē: Tev ir grūtības ar muguru vai vienkārši esi ļoti slinks – vai arī abi divi. Tu nekad nepalīdzi nomazgāt traukus vai saklāt gultu. Seksā galvenais ir gūt baudu pašam sev, nevis apmierināt partneri. Labāk pacenties mazliet vairāk!

6. Mīļākā poza: atmuguriskā jātniece

Ko tas nozīmē: Tu vēlies, lai tava partnere sasniedz orgasmu, bet tev ir bail, ka kļūs garlaicīgi, kamēr tas notiks. Visticamāk, ka seksa laikā tu esi kluss un viss notiek diezgan mierīgi. Varbūt pie tā vainojams slinkums?

7. Mīļākā poza: karotītes

Ko tas nozīmē: Tu esi noguris. Tik ļoti noguris. Vēl blakus varētu nolikt datoru, lai pie reizes varētu paskatīties savu mīļāko seriālu. Tikai neaizmiedz!

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment