Ko pētījumi saka par ideālo Valentīna dienas dāvanu otrajai pusītei?

01-Whats-The-Best-Valentines-Gift-According-To-Science-487691360-760x506

Ja esi iemīlējies, tad tu noteikti neizspruksi no Valentīna dienas dāvanas meklēšanas savai otrajai pusītei – tas nebūt nenozīmē, ka šim procesam jābūt sarežģītam. Ieskaties un uzzini, kam jāpievērš uzmanība, iegādājoties Valentīna dienas dāvanu savai mīļotajai.

Vadoties pēc uzņēmuma “Whitman’s” biheiviorālā pētījuma datiem, šķietami svarīgās lietas, tādas kā dāvanas cena un pārsteiguma faktors var dāvanas saņēmējam nebūt svarīgas. Ja vēlies, lai tevis sarūpētā dāvana tiktu novērtēta, izvēlies kādu no šiem zinātniski pamatotajiem variantiem.

Lietu vietā iesaka izvēlēties pieredzi

Tev nav nepieciešams zinātnisks pamatojums tam, ka labākās atmiņas mēs veidojam, kopā pavadot laiku ar mīļotajiem cilvēkiem. Pieredze ne tikai veido tūlītēju laimes sajūtu, pretstatā materiāliem labumiem, bet arī nodrošina to ilgtermiņā. 57% aptaujāto ASV iedzīvotāju atbildēja, ka pieredzi sniedzoša dāvana padarījusi viņus laimīgākus nekā materiāla dāvana, pretējās domās bija tikai 34% aptaujāto.

Cilvēku oma uzlabojas, saņemot pieredzi sniedzošu dāvanu, tādējādi nonākot pie secinājuma, ka šajā gadījumā nauda ir vērtīgi ieguldīta.

Lasi vēl: Praktiskas Valentīna dienas dāvanas mīļotajai – smelies iedvesmu!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējos faktorus, kas jāņem vērā, lai izvēlētos “pareizo” Valentīna dienas dāvanu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment