Košās zeķes! Kur un kad tās vilkt?

Senais modes likums, ka zeķēm vajadzētu būt saskaņotām ar bikšu krāsu, nu jau ir aiz kalniem. Jo šķiet, ka arī nopietni biznesa cilvēki vēlas atdzīvināt savu pelēcīgo un tumšo apģērbu ikdienu. Kad vilkt krāsainas un košas zeķes, bet, kad tās var šķist pārāk bezgaumīgi un pat piedauzīgi?

Kad NEvilkt košās zeķes?

Pirmkārt, “košas” zeķes var nozīmēt, ka tās ir košā tonī, klasiskie zeķu raksti izteiktākos toņos un pat zeķes, kurām uzdrukāti animāciju filmu varoņi.

Lielākoties tādas zeķes nav radītas priekš patiešām nopietnām biznesa tikšanās reizēm, kad tu dodies uz darba interviju svarīgā, augstā amatā un arī košām zeķēm nevajadzētu būt bēru ceremonijā. Šie pasākumi nav domāti, lai mēģinātu izcelties ar savu spilgto personību, bet gan izrādītu cieņu klātesošajiem cilvēkiem un aizgājējam.

Protams, ir izņēmumi gan biznesa pasaulē, gan darba intervijās, jo, ja tu esi ļoti spēcīgs indivīds un esi jau pierādījis savu vārdu biznesa pasaulē, tad tas var tikai pastiprināt tavu ietekmi un tēlu. Bet, ja tu esi “zaļš gurķis”, tad labāk pieturēties pie klasikas, jo tu vari izskatīties pārāk bravūrīgs.

Kad vilkt košās zeķes?

Tātad, esam noskaidrojuši, kad nevajadzētu vilkt košās zeķes. Visās pārējās situācijās tu droši to drīksti darīt, viss paliek tavas izvēles rokās. Tev vienmēr ir rūpīgi jāpiedomā pie tā, vai tas izcels un uzlabos tavu tēlu, jo tas ļoti viegli var nonākt līdz tam, ka tu staigāsi apkārt kā neveiksmīgs zeķu eksperiments.

Zeķes ir ideālas, kad tu vēlies atdzīvināt garlaicīgu apģērbu komplektu: Klasika un modes pamati nav nekas slikts, tie tādi ir un tie arī tādi paliks, bet tu noteikti vari to visu atdzīvināt ar košo aksesuāru- zeķēm. Vienkāršs krekls un džins gūs jaunu elpu, kad tu uzvilki košas zeķes. Tas ir kā krūšu kabatas lakatiņš uzvalkam.

Izcel nianses: Princips ir tāds pats kā ar uzvalka krūšu kabatas lakatiņu. Tu pielieto zeķes, lai izceltu kādas interesantas detaļas savā apģērbā, saskaņojot krāsu toņus vai rakstus. Atrodi zeķes tādā pašā krāsā kā tavs krūšu kabatas lakatiņš, krekls vai džemperis.

Avots: realmenrealstyle.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment